Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 47 m2 Košická, Praha Vršovice

Pronájem bytu 2+kk 47 m2 Košická, Praha Vršovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu krásný byt s vlastní zahradou v atraktivní lokalitě Vršovic - Košické ul. Byt o dispozici 2+KK a podlahové ploše 47 m² prošel kompletní rekonstrukcí a pro nájemníky je připraven takřka kompletně vybavený. Je tvořený obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí se vstupem na zahradu, předsíní, koupelnou s vanou a samostatnou toaletou.

Rekonstrukce bytu proběhla dle projektu architekta s použitím kvalitních materiálů, najdeme zde velké množství vestavěných úložných prostor, v celém bytě kromě předsíně je podlahové vytápění, plastová okna s roletami, v ložnici i s mříží, a také bezpečností vstupní dveře. Byt je nabízený zařízený - vybavená kuchyně s vestavěnou lednicí a mrazákem, horkovzdušnou i mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, digestoří z bílého skla, varnou deskou v kombinaci indukce a sklokeramika, spíž, barový pult, pohovka a televizor. V ložnici je dvoulůžko a šatní skříň, další úložné prostory jsou k dispozici v předsíni. V koupelně je umístěný kotel a také bojler na ohřev vody, toaleta je samostatná vybavená i umyvadlem.

Kromě skvělé lokality Vás jistě zaujme zahrada, která je přístupná přímo z ložnice a nabízí soukromí a klid pro relaxaci. Zahrada má výměru 69 m² a patří pouze k pronajímanému bytu. K posezení přímo láká pergola vybavená i osvětlením a zásuvkou.

Dům, který je z doby první republiky prošel kompletní rekonstrukcí. Je vzdálen pouhých 150 m od Havlíčkových sadů, které jsou vyhledávaným místem pro procházky a odpočinek a kde najde např. Viniční altán, Gröbovu vilu či Grottu - umělou jeskyni. V okolí je kromě veškeré občanské vybavenosti množství dobrých kaváren a restaurací, 300 m od domu je tramvajová zastávka Ruská a 500 m pak Vršovické náměstí.

Byt je připraven k nastěhování okamžitě. K nájemnému bude nájemce hradit zálohu na energie a služby (včetně elektřiny) v předpokládané výši 2.500,-Kč. Požadována je vratná kauce a provize RK.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky