Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 37 m2 Vršovická, Praha

Prodej bytu 1+1 37 m2 Vršovická, Praha

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prodej nemovitosti 1+1 v cihlovém domě o rozloze 36,9 m², Praha 10 - Vršovice

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji tento světlý nově zrekonstruovaný nebytový prostor 1+1 v činžovním domě. Lze pořídit na investici a pronajímat jako kancelář nebo prostor k bydlení.

Tento nebytový prostor najdete v 1. podzemním podlaží. Velikost činí příjemných 36,9 m². Parkovat můžete na vyhrazených modrých zónách přímo před domem.
Po vstupu do nemovitosti vejdete do útulné předsíně (2,5 m2). Naproti vstupním dveřím se nachází kuchyně (7,1 m2) s novou vybavenou kuchyňskou linkou. Vpravo je vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC (3 m2) a vlevo vejdete do prostorného obývacího pokoje (24,3 m2). Obývací pokoj je zařízený. Vytápění je možné pomocí přímotopů.
Také je možné využívat velmi příjemný vnitroblok, kde je možné posedět a relaxovat.
Měsíční náklady činí cca 3.500 Kč.

Vršovice jsou velmi zajímavou a žádanou pražskou čtvrtí mimo jiné díky jedinečné kombinaci historie, kultury a městského života.
Nalezneme zde spoustu zajímavých historických budov, jako například Husův Sbor nebo konstruktivistický kostel svatého Václava.
Velmi vyhledávanou oblastí je Krymská ulice, která byla v roce 2015 jmenována jednou z nejoblíbenějších evropských ulic v New York Times. Je plná restaurací, kaváren, obchodů a míst pro kulturní akce.

Kromě kulturních a historických zajímavostí nabízí Vršovice také dobrou dopravní dostupnost díky rozsáhlé tramvajové a autobusové síti a železniční stanici Praha-Vršovice.

Nutno ještě zmínit, že zde najdete veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, nákupní centrum Eden, fotbalový stadion Slavia, kam můžete zajít na fotbal anebo na koncert a spoustu dalšího.

Tak co, oslovila Vás nabídka? Pokud ano, tak neváhejte a domluvte si prohlídku, ráda vám nemovitost ukážu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky