Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+1 51 m2 Tobrucká, Praha

Pronájem bytu 2+1 51 m2 Tobrucká, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

V zastoupení nájemce nabízíme k podnájmu světlý a útulný byt v panelovém domě v Praze 6 – Vokovicích kousek od metra A Bořislavka. V dochozí vzdálenosti najdete mnoho příjemných obchodů, restaurací, kaváren a přímo na metru nákupní centrum Bořislavka. Na metru jste cca za 5 minut.
Byt nabízí pohodlné bydlení v prostředí krásné přírody. V bytě se nachází ložnice, obývací pokoj, kuchyně a komora/šatna. Po vstupu do bytu jsou po pravé straně nejprve praktická komora/šatna, kam se toho vejde opravdu dost, vedle koupelna s vanou a vedle ní ještě samostatné WC. Z obývacího pokoje vejdete na příjemnou terasu s výhledem do zeleně, konkrétně do starého třešňového sadu. Byt je zařízen nábytkem i spotřebiči. Do bytu, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží, se pohodlně dostanete výtahem nebo můžete jít pěšky. K bytu ještě náleží sklepní kóje. Dům, v němž se byt nachází, je zrekonstruovaný a zateplený.
Dům má vlastní plynovou kotelnu a v bytě je optický internet a v celém domě je rozvedený optický kabel.
Máte obavu, že večer nezaparkujete? Vaše obavy jsou liché, v celé oblasti fungují modré zóny, takže si můžete pořídit pohodlné parkování, nebo si můžete sjednat parkování na oploceném veřejném parkovišti v sousedství domu, které provozuje Hl. město Praha. Rádi nakupujete? Nedaleko najdete nákupní centrum Bořislavka. Veškerá občanská vybavenost je v dochozí vzdálenosti. Trávíte rádi volný čas v přírodě? Pak pro Vás mám skvělou zprávu v okolí je několik zajímavých míst, kam můžete vyrazit: přímo před domem to je Vokovický třešňový sad. Na jaře neskutečná krása a vůně. Pár minut odsud jste již v Divoké Šárce, která se vám nikdy neomrzí. Byt je vhodný pro 2 osoby. Výše měsíčního nájmu činí 19 tis. Kč, zálohy na služby 4.500,- Kč zahrnují kromě tepla a vody i náklady na elektřinu a plyn, vratná kauce ve výši 1 měsíčního nájmu, provize RK ½ měsíčního nájmu. Pokud chcete více informací, domluvte si prohlídku. Těšíme se na Vás. Byt je k nastěhování od 1.února 2023.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky