Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Na dlouhém lánu, Praha

Užitná plocha: 44 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22000
Celková cena: 21 000 Kč (Za měsíc)
Adresa: Na dlouhém lánu , Praha
Datum aktualizace: 22.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno:
Počet podlaží celkem: 4
Číslo podlaží: 3

V zastoupení majitele nabízím k pronájmu krásný, světlý a prostorný byt ve vyhledávané lokalitě v Praze 6 – Vokovicích kousek od metra A Bořislavka.
Byt nabízí pohodlné bydlení. Jedná se o velmi vkusně zařízené 2+kk s vybaveným kuchyňským koutem. Z předsíně se dostanete do koupelny se sprchou a WC. Vlevo naleznete pokoj s útulným balkonem, kde můžete trávit příjemné letní večery třeba se skleničkou vína. Vpravo se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem. Rádi nakupujete? V okolí je spoustu obchodů a obchůdků. Přímo na metru Bořislavka najdete spoustu krámků, kavárnu a také LIDL. Rádi si večer zajdete na dobré jídlo nebo jenom tak posedět do příjemné hospůdky nebo restaurace? Tak těch je v okolí dost. Pokud hodně cestujete, tak na letiště Václava Havla to máte pár minut. Trávíte rádi volný čas v přírodě? Pak pro Vás mám skvělou zprávu, za pár minut jste v Divoké Šárce, kde si můžete užit příjemnou procházku. Byt je vhodný pro 1 osobu nebo pár. Výše měsíčního nájmu činí 21 tis. Kč, zálohy na služby 1,5 tis. Kč, elektroměr a plynoměr se převádí na nájemníka, vratná kauce je ve výši 1 měsíčního nájmu, provize RK 1/2 měsíčního nájmu + DPH. Pokud chcete více informací, domluvte si prohlídku. Těším se na Vás. Byt je k nastěhování IHNED. Energetický štítek zatím není k dispozici, proto je uvedena třída G.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Výtah Ne
Počet podlaží celkem 4
Číslo podlaží 3
Balkón Ano
Plocha balkónu 3 m²
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Plocha užitná 44 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky