Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 62 m2 Houškova, Plzeň

Prodej bytu 2+kk 62 m2 Houškova, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na prodej nabízíme prostorný byt 2+KK s balkonem situovaný ve 4. podlaží cihlového domu v klidné části města Plzně, v Houškově ulici. Tento byt, který má podlahovou plochu 56,83 m², se skládá ze dvou velkých místností, menšího kuchyňského koutu, předsíně, koupelny a samostatné toalety. Byt má z předsíně přístupný balkon a náleží k němu také sklepní kóje (5,3 m²).

Byt je momentálně dlouhodobě pronajatý slušnému nájemci ( 1 osoba, bez zvířat, české národnosti ), který bude v nájmu rád pokračovat, což představuje výhodnou investiční příležitost. Pokud hledáte stabilní příjem z pronájmu, je toto nabídka přesně pro Vás. Byt je v osobním vlastnictví bez dalších zatížení vlastnického práva.

Další výhodou tohoto bytu je přítomnost společné zahrady za domem. Zahrada je ideálním místem pro odpočinek na čerstvém vzduchu, relaxaci s přáteli nebo pro vlastní zahradničení.

Byt se nachází v dobré lokalitě s výbornou dostupností veškeré občanské vybavenosti jako jsou obchody, restaurace, školy a veřejná doprava.

Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací či pro sjednání prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky