Prodej bytu 2+1 63 m2 Houškova, Plzeň

Užitná plocha: 63 m2 Číslo podlaží:1 Číslo zakázky: 21610
Celková cena: 3 750 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Houškova, Plzeň
Datum aktualizace: 22.02.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Družstevní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 5
Číslo podlaží: 1

Nabízíme k prodeji kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 a podlahové ploše 54 m², který se nachází v 1. podlaží cihlového domu v Plzni, Houškově ulici. Byt je vynikající příležitostí k vlastnímu bydlení i skvělou investicí k následnému pronájmu.

Byt prošel rozsáhlou kompletní rekonstrukcí, která byla dokončena začátkem roku 2023, má tak nové veškeré rozvody, sádrokartonové podhledy, nové omítky, dveře s obložkami, položena byla plovoucí podlaha a dlažba v koupelně, která je taktéž zcela nová. Je zde příprava na instalaci kuchyňské linky, kterou si můžete přizpůsobit svým představám a požadavkům.

V bytě je komora, kam uložíte vše potřebné, a kde je i příprava na umístění pračky, popř. i sušičky. Pračku, ale můžete mít i v koupelně a z komory si můžete vytvořit například šatnu nebo spižírnu. Ohřev vody je zajištěn bojlerem a vytápění úspornými elektrickými topnými tělesy s možností ovládání přes aplikaci v mobilním telefonu. Plyn je do bytu zaveden, nicméně nyní není využívaný a je zaslepen.

Byt má dále lodžii a prostorný sklep (8,5 m²). Náleží k němu také podíl na zahradě za domem, kde můžete realizovat své pěstitelské sny, relaxovat či sušit prádlo.

V domě je 20 bytů z nichž 13 je převedeno do osobního vlastnictví a 7 je družstevních. Předpokládaný převod tohoto bytu do osobního vlastnictví je v polovině letošního roku. Dům se nachází v lokalitě poblíž centra města s výbornou dopravní dostupností a veškerou občanskou vybaveností. Tramvajová zastávka je vzdálená 200 m od domu, v okolí naleznete mateřskou i základní školu, gymnázium, supermarkety a samozřejmě nejrůznější obchody a služby.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku, byt je pro Vás připraven k nastěhování okamžitě. Pro více informací ohledně možné výše příjmu z pronájmu a případných možnostech nákupu družstevního bytu prostřednictvím úvěru, nás neváhejte kontaktovat. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Družstevní
Převod do OV Ano
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Počet podlaží celkem 5
Číslo podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 9 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální elektrické
Rozvod plynu Plynovod
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava MHD
Plocha podlahová 54 m²
Plocha užitná 63 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky