Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 82 m2 Na Jíkalce, Plzeň

Pronájem bytu 3+kk 82 m2 Na Jíkalce, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám k pronájmu velmi pěkný byt 3+KK, který se nachází ve 2.podlaží domu kolaudovaného v roce 2004 v širším centru města, v ulici Na Jíkalce. K bytu o podlahové ploše 79,33 m² náleží velký zděný sklep o výměře 6 m², balkon 3,36 m² a v případě zájmu je možné pronajmout také 1-2 parkovací stání u domu.

Dům je výborně udržovaný, společné vstupní prostory a část venkovních prostor jsou vybavené kamerovým systémem. Vyhrazená parkovací místa jsou k dispozici za poplatek nad rámec nájemného a jsou přístupná pouze přes závoru.

Bytovou jednotku tvoří kuchyně propojená s obývací či jídelní částí, dva další pokoje, předsíň, koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatná toaleta. Byt je pronajímán částečně zařízený, je zde kuchyňská linka se sporákem a digestoří, manželská postel, skříně a také osvětlení a žaluzie v oknech. Obývací prostor a jeden z pokojů jsou vybaveny klimatizací. Vytápění bytu a ohřev vody jsou zajišťovány centrálně, samozřejmostí je zavedený internet.

Dům se nachází v hezké lokalitě nedaleko centra Plzně. Přímo za domem vede cyklostezka, tramvajová zastávka je vzdálena 400 m, OC Plaza v docházkové vzdálenosti.

K nájemnému bude nájemce hradit zálohy na elektřinu, vodu, topení, odpad a osvětlení společných prostor ve výši 4.500,-Kč (kalkulováno na 3 osoby) a paušální poplatek za úklid společných prostor 250,-Kč. Ve výši záloh je již zohledněno stávající zdražování energií. Požadována je vratná kauce 2x měsíční nájemné, provize RK činí 1x nájemné + DPH. Byt je ideální pro zájemce o dlouhodobé bydlení, nekuřáky bez domácích mazlíčků.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky