Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 70 m2 V Hájku, Plzeň

Pronájem bytu 3+kk 70 m2 V Hájku, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Připravujeme k pronájmu velmi pěkný byt 3+KK s terasou, který se nachází v řadovém domě postaveném v roce 2012 v Plzni - Červeném Hrádku. Byt je tvořen prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, 2 pokoji, koupelnou se sprchovým koutem a toaletou a komorou. Z jednoho pokoje je vstup do prostoru za domem, který lze využívat jako terasu. K dispozici je také sklep.

Vytápění bytu a ohřev vody je zajišťován vlastním plynovým kotlem. Byt je pronajímán nezařízený pouze s kuchyňskou linkou s varnou deskou, troubou a digestoří. Od stávajícího nájemce je možné některé vybavení jako pračku, myčku nádobí a i další odkoupit. Aktuální fotografie bytu budou doplněny.

K bytu je možné si pronajmout vyhrazené parkovací stání před domem za poplatek 500,-Kč/měsíc. Na vyžádání jsou možná i parkovací místa dvě. Jedná se o klidné místo, MHD se nachází ve vzdálenosti 270 m.

Uvedená cena neobsahuje zálohu 1.000,-Kč (voda, odpad, spol. prostory), která se platí společně s nájemným, elektřina a plyn se převádí na nájemce. Požadována je vratná kauce 2x měsíční nájem a 1x nájem + DPH je provize RK. Byt bude k nastěhování v průběhu měsíce října.

V případě zájmu nám nejprve zašlete základní informace o sobě prostřednictvím emailu či odpovědního formuláře. Následně se s Vámi spojíme ohledně domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky