Pronájem bytu 2+kk 84 m2 Na Harfě, Praha

Užitná plocha: 84 m2 Číslo podlaží:7 Číslo zakázky: 22193
Celková cena: 25 000 Kč (Za měsíc)
Adresa: Na Harfě , Praha
Datum aktualizace: 22.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 8
Číslo podlaží: 7

V zastoupení majitele nabízíme k pronájmu prostorný, světlý a prakticky řešený byt v novostavbě v Praze 9 – Vysočanech, kousek od vlakového nádraží Praha – Libeň, metra B Českomoravská, 02 arény a nákupního centra Harfa.
Byt nabízí pohodlné bydlení. Jedná se o prostorný a velmi zajímavě řešený byt 2+kk s kompletně vybaveným kuchyňským koutem. Byt se nachází v 7 podlaží, kam se pohodlně dostanete výtahem. Z předsíně (10,4 m2) vejdete do koupelny s vanou (4,4 m2), na WC (1,4 m2) a do komory (2 m2), která slouží jako technická místnost. Vedle koupelny je útulná ložnice s vestavěnou šatní skříní (20,4 m2), ze které se dostanete na jednu ze dvou prostorných teras (10,5 m2). Dále chodbou dojdete do prostorného obývacího pokoje s velkorysým kuchyňským koutem (45 m2), ze kterého je vstup na druhou prostornou terasu (14,5 m2), která přímo vybízí k příjemnému posezení třeba se sklenkou dobrého vína. Na chodbě najdeme praktické skříně.
Byt se pronajímá částečně vybavený, takže zbytek si můžete zařídit dle vlastních představ.
Máte obavu, že večer nezaparkujete? Je možné si buď pronajmout garážové stání přímo v domě anebo parkovat na přilehlých modrých zónách.
Rádi nakupujete? V okolí je spoustu obchodů a obchůdků, dále nákupní centrum Harfa nebo Fénix. Cca 2 minuty od bytu to máte na tramvaj a cca 5 minut pohodlnou chůzí na metro B Českomoravská anebo cca 10 minut na metro B Vysočanská. Ještě blíž to máte do O2 arény, kam můžete chodit na koncerty, případně na další společenské akce.
Trávíte rádi volný čas v přírodě? Příjemné jsou procházky podél Rokytky anebo můžete zajít do Třešňovky.
Byt je vhodný pro 1-2 osoby. Výše měsíčního nájmu činí 25.000,- Kč, zálohy na služby 5.800,- Kč včetně elektřiny. Vratná kauce je ve výši 1 měsíčního nájmu, provize RK ve výši 1 měsíčního nájmu. Pokud chcete více informací, domluvte si prohlídku. Těším se na Vás. Byt je volný od května.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 8
Číslo podlaží 7
Balkón Ano
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ano
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Plocha podlahová 109 m²
Plocha užitná 84 m²
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky