Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+kk 45 m2 Diamantová, Plzeň

Pronájem bytu 1+kk 45 m2 Diamantová, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám k pronájmu moderní a funkčně řešený byt o velikosti 1+KK s terasou v nově vznikající obytné lokalitě v Plzni - Újezdě. Pokud hledáte bydlení v krásném novém bytě avšak v lokalitě, která si zachovává svůj poklidný ráz a je obklopena přírodou, bude tento byt správnou volbou. Připravený pro svého prvního obyvatele je k okamžitému nastěhování.

Byt o podlahové ploše 36 m² se nachází ve 2.podlaží právě dokončeného domu s výtahem, má krásnou velkou lodžii nebo chcete-li terasu (6,9 m²) a je k němu k dispozici také sklep (2,2 m²). Na první pohled Vás zaujme velké množství úložných prostor, které jsou v bytě k dispozici. Ať už se jedná o nadstandardně velkou kuchyňskou linku, na kterou navazuje televizní stěna ve stejném designu, či vestavěné skříně v předsíni, je vše velmi důmyslně a prakticky vyřešeno. Na prostorný pokoj s kuchyňským koutem navazuje terasa orientována na západ a ať už Vám bude sloužit pro relaxaci či jen na sušení prádla, jistě oceníte, že bylo i zde pamatováno na osvětlení a zásuvku. Velkoformátové okno vedoucí na terasu je osazeno předokenní žaluzií. Kuchyňský kout je vybavený kvalitními spotřebiči značky Electrolux, k dispozici je Vám varná deska, trouba pečící i mikrovlnná, také lednice s mrazákem a myčka nádobí. Koupelna je osazena sprchovým koutem a i v této místnosti bylo pamatováno na úložné prostory, nechybí zde samozřejmě ani toaleta.

K nájemnému bude nájemce hradit zálohy na energie a služby (topení, voda, odpad, spol. prostory) ve výši 2.000,-Kč a zálohu na elektřinu ve výši 800,-Kč. Požadována je vratná kauce ve výši 2 měsíčních plateb (tj. nájemné vč. záloh) a provize RK činí 1x nájemné + DPH. Majitelka preferuje maximálně 2 osoby bez domácích mazlíčků.






Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky