Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 1+1 26 m2 Seifertova, Jihlava

Pronájem bytu 1+1 26 m2 Seifertova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Start do samostatného života s plným komfortem? Začínáte budovat kariéru a chcete se osamostatnit? Nebo jdete do Jihlavy za prací? Pak pro takové "týpky" na startovní čáře máme připraveno unikátní bydlení.
Jedná se o nové byty 1 + 1 a 1+kk v kompletně zrekonstruovaném domě blízko centra města. Byty jsou plně vybavené (nová kuchyňská linka se spotřebiči a nový nábytek včetně dvoulůžka) a jsou řízeny prostřednictvím chytré domácnosti. Na fotografiích chybí v lince elektrická trouba, která bude v nejbližších dnech nainstalovaná. Topení je elektrické podlahové, ohřev vody je elektrickým bojlerem. K domu patří pěkná zahrada, využitelná nájemníky pro relax a odpočinek.
Celkem je v domě 8 bytů (23 m² - 29 m²) – 4 v přízemí a stejné 4 v prvním patře. Přestože se byty teprve dokončují, je řada bytů již zamluvena. Aktuálně tedy jsou k pronájmu 2 byty 1+kk v přízemí, oba s plochou 23 m².
Je vyžadována kauce ve výši 15.000,- Kč. K uvedené ceně je třeba připočítat zálohy na spotřebované energie.
Byty v přízemí budou připraveny pro první nájemníky v průběhu ledna 2021. Přijďte se podívat, stojí to za to.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky