Prodej zemědělské usedlosti 530 m2, Hradešice

Užitná plocha: 530 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 21532
Název: Prodej zemědělské usedlosti 530 m2, Hradešice
Celková cena: 3 200 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Hradešice
Datum aktualizace: 05.03.2024
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Obytná
Typ objektu: V bloku
Typ domu: Přízemní
Umístění: Centrum obce

Nabízíme k prodeji bývalou zemědělskou usedlost, která se nachází přímo na návsi v malebné vesničce Černíč, která je částí obce Hradešice ležící na trase Horažďovice - Klatovy. Tato nemovitost nabízí jedinečnou šanci pro ty, kteří touží po spojení s historií a klidném venkovském životním stylu.

Jedná se o komplex tří budov umístěných na pozemku o výměře 2849 m². Rodinný dům je momentálně neobývaný ve stavu před rekonstrukcí a tvořený je velkou světnicí a 3 místnostmi, navazuje na něj bývalá maštal - konírna. Dále jsou zde bývalé chlévy a původní stodola, která byla přistavěna a předělána na bydlení. Vznikl zde byt 2+1 s kuchyní, 2 pokoji, předsíní, technickou místností, koupelnou a samostatnou toaletou.

Nemovitost je napojena na kanalizaci, vodovod a má také vlastní studnu s užitkovou vodou. Vytápění obytné části je řešeno kotlem na tuhá paliva a elektrokotlem, ohřev vody bojlerem.

Bývalé hospodářské budovy nabízejí nevyčerpatelný potenciál pro využití od obnovení jejich původních účelu, přes sklady, dílnu až po využití pro nejrůznější koníčky. Je zde také dostatek prostoru pro spojení vašeho bydlení s podnikáním nebo pro vícegenerační bydlení.

Pokud máte zájem o tuto bývalou zemědělskou usedlost v Černíči, neváhejte nás kontaktovat a rádi vám poskytneme další informace a domluvíme prohlídku nemovitosti. Tato nemovitost je skvělou investicí do vaší budoucnosti, ať už plánujete trvalé bydlení nebo chcete vytvořit útulné venkovské sídlo. Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Obytná
Typ objektu V bloku
Typ domu Přízemní
Umístění Centrum obce
Počet podlaží objektu 1
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Parkování Ano
Terasa Ano
Sklep Ano
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj, Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Elektřina 230V
Počet objektů 3
Plocha zastavěná 530 m²
Plocha užitná 530 m²
Plocha podlahová 70 m²
Plocha pozemku 2849 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky