Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 804 m2, Soběsuky

Prodej stavebního pozemku 804 m2, Soběsuky

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte pozemek pro stavbu rodinného domu, který má své kouzlo? Připravili jsme pro vás jeden takový. Mírně svažitý stavební pozemek se nachází na okraji obce Skržice, vzdálené jen 9,0 kilometrů od centra města Kroměříž.
Pozemek umožňuje výstavbu nového bydlení v klidném místě, zeleni a blízko volné přírodě. Pozemek je orientovaný na východ a celý den na něj svítí slunce.
Na ploše pozemku najdete majitelem vysázené dlouhověké okrasné stromy a keře. Dnes jsou již mírně vzrostlé, které se vzájemně doplňují a dávají tak pocit bydlení v "parku" s dostatečnou dávkou soukromí. Listnaté a jehličnaté porosty vás nadchnou svou barevností, která se v průběhu ročních období bude měnit. Zadní část pozemku je porostlá vzrostlými listnatými a jehličnatými stromy, které dodají stín, když bude horké léto.
Nový dům, který zde postavíte, můžete propojit se zahradou a užívat si tak příjemného bydlení.
Financování nákupu pozemku, případně výstavby domu, vám pomůžeme vyřešit. Naši finanční poradci vám budou k plně dispozici, aby vám ušetřili spoustu času a peněz. Domluvte si svou prohlídku ještě dnes. Těší se na vás makléř Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky