Prodej stavebního pozemku 1062 m2, Vlkoš

Plocha celková: 1062 m2 Číslo zakázky: 21855
Název: Prodej stavebního pozemku 1062 m2, Vlkoš
Celková cena: 1 450 000 Kč

Včetně provize RK
Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Vlkoš
Datum aktualizace: 28.03.2024
Stavba:
Zástavba:
Ochrana:
Umístění:
Zdroj vody: Dálkový vodovod
Celková plocha: 1062 m²

V malebné jihomoravské vinařské obci Vlkoš, nacházející asi 4 km jihovýchodně od Kyjova, nabízíme Vám ke koupi zajímavý stavební pozemek s celkovou rozlohou 1062m2.
Jedná se o pozemek obdélníkového tvaru s uliční šíří 12,5 m. Pozemek je v územním plánu vyznačen jako SVS - plochy smíšené výrobní - vinné sklepy a rekreace. Pozemek je předurčen pro výstavbu vinného sklepa s ubytováním (rodinný vinný sklep), kdy zastavěná plocha nadzemní částí objektu by měla byt do 120 m2 a celková zastavěná plocha, včetně podzemní části, by neměla přesahovat 300 m2. Inženýrské sítě (elektřina, voda) jsou na pozemku. Příjezd k pozemku je zajištěn po obecní asfaltové komunikaci. Pozemek se nachází v klidné části obce a je z něj pěkný výhled do okolí. V zadní časti pozemku, ve svahovitém terénu, se nachází vinohrad o cca 200 hlavách a ovocný porost.

Doporučujeme koupi pozemku jako dobrou investici vzhledem k atraktivnosti lokality.

Zaujala Vás tato nabídka a rádi byste se dozvěděli víc? Pak přijměte mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací

Zdroj vody Dálkový vodovod
Elektřina 230V, 380V
Celková plocha 1062 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky