Prodej specifického typu nemovitosti 60 m2 E. Rošického, České Budějovice

Užitná plocha: 60 m2 Číslo zakázky: 21825
Celková cena: 70 000 Kč (Za m2)

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: E. Rošického, České Budějovice
Datum aktualizace: 22.11.2023
Druh objektu: Smíšená
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Obytná
Umístění: Klidná část obce
Stavba: Budova
Zařízeno: Ne
Rok výstavby: 2023

Představujeme vám nově vznikající zástavbu Čtyři Dvory v Českých Budějovicích.
České Budějovice nabízejí možnosti, se kterými se nikde jinde nesetkáte.
Svižná moderní lokalita Čtyři Dvory nabízí spoustu podnětů k setkávání s lidmi podobného životního stylu. Domov, v němž se budete skvěle cítit, na vás čeká právě tady. Bydlení v lokalitě Čtyři Dvory má významný potenciál. Město, které se pyšní jedinečným kulturním bohatstvím, v sobě propojuje punc přemyslovské historie s moderní infrastrukturou. Bydlení tady má svoje jedinečné kouzlo a zároveň zahrnuje všechny výhody, po kterých toužíte.
Právě tady se rýsuje komplex dvou bytových domů - ten s menším počtem bytů získal označení B a druhý, o něco větší, A. Oba vynikají nápaditým řešením interiérů, ale i uspořádáním venkovních prostorů, které podle aktuálních trendů počítá s plynulým přesahem do okolní přírody. Domy, parkoviště i chodníky mají bezbariérový přístup.
Větší dům se 196 byty se skládá z šesti nadzemních podlaží a jedním pod úrovní země. V podzemním podlaží slouží obyvatelům společný prostor pro parkování aut a uskladnění věcí v kójích. Obytná patra nabízejí bydlení o velikosti 1+kk, 2+kk, 3+kk a dalších 16 jednotek má provedení 4+kk. Vnitřkem domu prochází hlavní schodiště s výtahem. Korunou každého z bytů je prosluněný balkón.
Kryté parkování je zastřešeno deskou pro osázení zelení. Popínavé rostliny, stromy a keře mají tvořit ucelenou plochu nad parkováním, tak aby celý prosto zapadal do reliéfu přilehlého parku a zároveň vytvořil odhlučnění a proslunění prostorů mezi domy.
Menší bytový dům se skládá z 15 bytů a má 6 podlaží. Přízemí slouží jako vstup do domu, prostory pro uskladnění i krytá parkovací plocha. Zbývajících 5 podlaží tvoří obytný prostor rozdělený na jednotky 1+kk a 3+kk. Vnitřní částí domu prochází centrální schodiště a také výtah k jednotlivým bytům. Tato stavba má komorněji laděný vilový charakter – na jednom patře se nacházejí pouze 3 byty, které vynikají velkými okny s balkony a jsou orientované na jižní stranu. V bytech je možné do všech místností vejít z předsíně a u jednotek 1+kk se obývací pokoj a ložnice prolínají v jeden prostor.
Fasádu bílé barvy s šedými prvky jemně doplňují obklady v dekoru dřeva. Dům svou kompozicí skvěle zapadá do stylu okolní architektury a vertikálním provedením tvoří zajímavý kontrast se sousedícím horizontálně laděným domem A.
Komplex sousedí s unikátní přírodní rezervace Vrbenské rybníky. Cyklotrasy, sportoviště a bohatou přírodu, které poskytují tolik možností, vybízejí, jak k sportovním, tak odpočinkovým činnostem.
Bydlení zde má své jedinečné kouzlo a zahrnuje všechny výhody, po kterých toužíte.
Využijte investiční potenciál zaváděcích cen v počátku výstavby, jejichž cena se bude v průběhu realizace zvyšovat.

Druh objektu Smíšená
Stav objektu Novostavba
Zástavba Obytná
Umístění Klidná část obce
Stavba Budova
Převod do OV Ano
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 6
Balkón Ano
Plocha balkónu 8 m²
Parkování Ano
Plocha parkování 200 m²
Terasa Ano
Plocha terasy 20 m²
Sklep Ano
Plocha sklepa 4 m²
Garáž Ano
Plocha garáží 200 m²
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon, Internet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
Elektřina 120V, 230V, 380V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Počet domů 2
Počet bytů: 211
Počet volných bytů 190
Plocha zastavěná 500 m²
Plocha užitná 60 m²
Rok výstavby 2023
Rok kolaudace 2025
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky