Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 300 m2, Větrný Jeníkov

Prodej rodinného domu 300 m2, Větrný Jeníkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ve Větrném Jeníkově je na prodej původně dvougenerační řadový dům z osmdesátých let. Nemovitost se nachází v okrajové části obce, je téměř v původním stavu, proto je nutná celková rekonstrukce. Rekonstrukcí je možná změna původních dispozic. Nabízí se komfortní bydlení, popřípadě i s možností drobného podnikání – kadeřnictví, kosmetika, masáže apod. Na hranice pozemku je dovedena plynová přípojka.
Původní dispozice jsou kuchyň, ložnice (pracovna), velký obývací pokoj a sociální zařízení v přízemí. V patře je kuchyň, tři pokoje a sociální zařízení. Garáž, kotelna, uhelna, prádelna a sklep jsou v suterénu.
Ze suterénu se dostanete na zahradu, která je stupňovitě oddělená. Přímo za domem je rekreační část s ovocnými stromy, pak následuje podsklepený zahradní domek, též nutná rekonstrukce, a za ním je další část zahrady vhodná k nejrůznějšímu využití. Zadní část zahrady je také přístupná zezadu pozemku. Za zahradou jsou zemědělské pozemky a podle územního plánu je to dál nezastavitelné území.
Větrný Jeníkov je obec se základní občanskou vybaveností a skvělou polohou. Je to 13 km do Jihlavy a stejně tak daleko do Humpolce. V obou městech jsou bohaté nejen pracovní příležitosti. Nájezd na D1 je 3 km vzdálený od Větrného Jeníkova.
Přijďte se podívat a načerpat inspiraci.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky