Prodej rodinného domu 196 m2 Na Bořích, Plzeň

Užitná plocha: 196 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22350
Název: Prodej rodinného domu 196 m2 Na Bořích, Plzeň
Celková cena: 12 900 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Na Bořích, Plzeň
Datum aktualizace: 04.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění:

Rodinný dům, který nabízíme k prodeji, se nachází v okrajové části města Plzně, v ulici Na Bořích. Jedná se o samostatný dům o 2 nadzemních a 1 podzemním podlaží. Dům je vhodný ke dvougeneračnímu bydlení, pro velkou rodinu a bude vyhovovat i zájemci, který zde zkombinuje své podnikání s komfortním bydlením.

Dům je postaven na pozemku o výměře 790 m2 a je napojen na všechny inženýrské sítě. V obou nadzemních podlažích se aktuálně nachází bytová jednotka 3+1 s koupelnou, plocha obou podlaží je 134 m². V suterénu, který nabídne dalších více než 60 m², je prostorná garáž s dílnou, 2 sklady a prádelna se sprchou a toaletou, což oceníte zejména při práci na zahradě či při večerním posezení u grilu.

Pokud hledáte dvougenerační bydlení, můžete dům využít v podstatě okamžitě bez nutných úprav. Možností je ale i upravit stávající dispoziční řešení a v přízemí vytvořit denní zónu - tedy velký obývací pokoj, kuchyni s jídelnou, pokoj pro hosty či pracovnu a do patra umístit noční klidovou zónu s ložnicemi. Bez problémů tak vytvoříte dispozici až 6+1 či 7+KK. Díky své poloze a uspořádání bude dům také skvělou volbou pokud hledáte nemovitost, která bude dostatečně prostorná, aby aby Vám poskytla jak komfortní bydlení tak i dostatek místa pro Vaše podnikání. Perfektní bude ale i jako firemní sídlo např. pro kliniku či jako kanceláře.

Dům je ve skvělém technickém stavu a je pravidelně udržovaný. V roce 2013 prošel rozsáhlou rekonstrukcí, v rámci které byla mimo jiné vyměněna okna, udělána nová fasáda včetně zateplení, kompletně byly předělány rozvody vody, odpadů, elektro i vytápění, osazen byl také nový plynový kotel, který zajišťuje vytápění domu.

Zahrada, která dům obklopuje, se pyšní vrostlými dřevinami a ovocnými stromy, a je taktéž pravidelně udržována. Nabízí dostatek soukromí a také dost prostoru pro vybudování bazénu, pergoly s posezením i pro realizaci Vašich dalších nápadů. Na pozemku bez problému zaparkujete i více automobilů. Výhodou je také rychlá dostupnost do centra Plzně stejně jako na dálnici D5.

Chcete-li nákup nemovitosti realizovat prostřednictvím úvěru, nabízíme Vám možnost vypracování nezávislého návrhu financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Swiss Life Select klientům poskytuje poradenské služby na nejvyšší úrovni v oblasti finančního plánování, investování, správy majetku, finančního zajištění na stáří, pojištění či financování bydlení.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Po rekonstrukci
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Počet podlaží objektu 3
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Parkování Ano
Sklep Ano
Garáž Ano
Plocha garáží 32 m²
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V, 380V
Doprava MHD
Počet bytů: 2
Plocha zastavěná 86 m²
Plocha užitná 196 m²
Plocha pozemku 790 m²
Třída energetické náročnosti budovy A - mimořádně úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky