Prodej rodinného domu 193 m2, Lubná

Užitná plocha: 193 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 22377
Název: Prodej rodinného domu 193 m2, Lubná
Celková cena: 4 200 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Lubná
Datum aktualizace: 23.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Nabízíme k prodeji patrový rodinný dům 5+2kk s garáží, sklepními prostory, kůlnou a sklepem v obci Lubná, vzdálené pouhých 10 km od Kroměříže. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s možností podnikání či vícegeneračního bydlení. K domu je možno přikoupit zahradu o výměře 858 m2, na které lze postavit další RD.

Dům se nachází v původním zachovalém stavu a je napojen na elektřinu a plyn. Zásobování vodou je řešeno vlastní studnou a odpady septikem. Pro detailní prohlídku dispozic domu máme k dispozici videoprohlídku i 3D virtuální prohlídku.

V současnosti v obci najdete mateřskou školu, veřejnou knihovnu, kulturní zařízení, víceúčelové hřiště a prodejnu potravin i smíšeného zboží. Pro společenský a sportovní život jsou k dispozici místní organizace jako oddíl stolního tenisu, tělovýchovná jednota Sokol, myslivecké sdružení, turistický oddíl a Sbor dobrovolných hasičů. Za další občanskou a společenskou vybaveností musíme dojet do Kroměříže.

Lubná je situována na okraji pohoří Chřiby a nabízí krásnou přírodu. Nedaleko od domu se nachází vodní nádrž, ideální pro osvěžení v horkých letních dnech a rybaření. Naučné stezky a cyklostezky vás provedou místními krásami po polních a lesních cestách, ideální pro procházky či jízdu na kole, třeba až k Baťově kanálu v Otrokovicích.

Pokud toužíte po spojení klidu venkovského života s rychlou dostupností do města, pak je tento rodinný dům v Lubné tou správnou volbou. Přijměte naše pozvání na prohlídku a objevte svůj nový domov!

Swiss Life Select vám navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a individuálního plánování hypotéky, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům a finančním možnostem. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a naší pečlivé znalosti trhu vám můžeme poskytnout nejlepší možné financování vaší nové nemovitosti.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 2
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ano
Plocha lodžie 7 m²
Terasa Ano
Sklep Ano
Plocha sklepa 14 m²
Garáž Ano
Plocha garáží 20 m²
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Septik
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 112 m²
Plocha užitná 193 m²
Plocha pozemku 700 m²
Rok výstavby 1980
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky