Prodej rodinného domu 145 m2 Poddubí, Háj ve Slezsku

Užitná plocha: 145 m2 Pokojů: 5 a více Číslo zakázky: 20292
Název: Prodej rodinného domu 145 m2 Poddubí, Háj ve Slezsku
Celková cena: 6 400 000 Kč

Cena je včetně provize a právních výloh. Hypotéka za 2,45%.
Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Poddubí, Háj ve Slezsku
Datum aktualizace: 08.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Přízemní
Umístění: Klidná část obce

Nabízíme k prodeji krásný přízemní zděný rodinný dům typu bungalov v k.ú. Smolkov, obec Háj ve Slezsku, okres Opava, parcela č. 803/2, zatím bez č.pop. Zastavěná plocha je 184 m2, celková užitná plocha je 145 m2. Jedná se o kategorii domu 5 + kk s krytým stáním pro auto. Dům je jednopodlažní a nepodsklepený. Půdorys domu je ve tvaru písmene L. Celkové půdorysné rozměry domu jsou 18,4 x 19,9 m. Dům je zastřešen plochou střechou s kvalitní krytinou z plechu s folií. Nosná konstrukce je z systémové zdivo Porot herm a zateplení z polystyrenu. Okna jsou plastové kvalitní tříkomorové. Dům má podlahové elektrické vytápění. Legenda místností: vstup zádveří 8 m2, technická místnost 5 m2, koupelna 5,9 m2, WC 2m2, chodba 17m2, 2 pokoje 11,55m2 každý, pracovna 13 m2, obývací pokoj s kuchyní 49,5 m2, ložnice 13 m2, koupelna u ložnice 5,5m2 , šatna 3,75 m2, terasa 32,5 m2.
Novostavba se nachází ve skvělé lokalitě, velmi dobrá dostupnost do okolních měst Ostrava a Opava, autem cca 15 minut.
Dům je ve fázi výstavby před dokončením – provedeny vnitřní a vnější omítky, provedena elektroinstalace, provedena revize elektroinstalace.
K dokončení schází – montáž podlahy, obložení koupelny 2x včetně sanitární techniky, montáž dveří včetně obložek, asi polovina plochy sádrokartonové stropy, izolace střechy, montáž elektrokotle (nebo tepelné čerpadlo), montáž vstupních dveří, hlavní přípojka vody a kanalizace k hlavní komunikaci 4 m.
Dům je umístěn na okraji obce Smolkov, na velkém pozemku 1207 m2 plochy.
Jedná se o velký prostorný dům. Je určen pro toho, kdo chce mít kvalitní zděný dům z cihel, kdo si chce podlahovou krytinu a koupelny vybrat dle svého přání, kdo preferuje větší pozemek pro rodinu. V okolí pozemku jsou velké vzrostlé stromy, je zde dobrá návaznost na cyklostezku, krásná příroda, v blízkosti štěrkovna Háj, vynikající dostupnost do Ostravy, Opavy, Hlučína. Uvedená cena je za nemovitost v současném stavu.

K této nemovitosti nabízíme hypoteční úvěr s úrokovou sazbou 2,45% a fixací ještě 3 roky - tzv. převzetí dluhu za stávajících podmínek, splátka 20.tis. měsíčně. Je předběžně schváleno v bance.
PENB B.
Pro bližší informace kontaktujte makléře. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Ve výstavbě
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Přízemní
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Budova
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ano
Plocha terasy 32 m²
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Místní zdroj
Rozvod topení Lokální elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Telefon
Elektřina 230V, 380V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 184 m²
Plocha užitná 145 m²
Plocha podlahová 145 m²
Plocha pozemku 1207 m²
Rok výstavby 2023
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky