Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 123 m2 Kobylnická, Brno

Prodej rodinného domu 123 m2 Kobylnická, Brno

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

REZERVACE - Středový řadový dům s garáží, dvěma obytnými podlažími, menší zahradou a velkou terasou, to je rodinný dům v Brně Slatině. Příjemný útulný dům s celkovou podlahou plochou 175 m2 (včetně garáže) pro sebe majitelé nechali postavit před 10 lety. Investovali do kvalitní výstavby, zateplení fasády a nadstandardního vybavení domu, aby se zde cítili co nejlépe. Dnes můžeme získat tento domov pro sebe.

Dům Vás překvapí prostorností, kde v přízemí najdete vstupní část, koupelnu se sprchovým koutem a toaletou, kuchyňským kout s jídelní část a velký obývací pokoj. Z obývacího pokoje projdete francouzským oknem na velkou terasu a zahradu, která vyžaduje málo času na údržbu.

Kuchyně nabídne spotřebiče Miele. Kvalitní provedení kuchyňské linky podtrhne pracovní deska z přírodního kamene. Prostě vás zaujme na první pohled.

Po schodišti s dřevěnými nášlapy a designovým kovovým zábradlím vystoupáte do obytného podkroví, kde najdete tři prostorné pokoje, a dále větší prosvětlenou koupelnu s vanou. V koupelně je umístěna i druhá toaleta.

Vnitřní dispozice domu je skvěle vyřešena a proto nabídne soukromí a dostatečný prostor i větší rodině. Každý tu najde místo k odpočinku nebo práci.
K vytápění domu je využíván elektrokotel, příprava teplé voda je řešena elektrickým zásobníkem. Dům je napojen napojení na obecní vodovod a kanalizaci.

Základní občanskou vybavenost najdete v blízkém okolí. Na dálnici jste během pár minut. A co víc, lokalita nabízí dobré sousedy a klid.

Provozní náklady domu jsou zejména v podobě zálohy za elektřinu 5.100 Kč / měsíc, zálohy za vodné a stočné 1.400 Kč / měsíc. Dále je k dispozici napojení na internet.

Energetická náročnost budovy je uvedena "D" méně úsporná.

Pokud budete potřebovat uhradit část kupní ceny hypotečním úvěrem, náš úvěrový specialista, který má na starosti financování této nemovitosti, vám bude plně k službám.

Teď už stačí jen zavolat a domluvit si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky