Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej restaurace 319 m2 Molákova, Brno Líšeň

Prodej restaurace 319 m2 Molákova, Brno Líšeň

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Umístění: -
Stavba: -
Zařízeno: -

Zajímáte se o samostatně stojící objekt na vlastním pozemku, který je vhodný k podnikání? Připravili jsme pro vás nabídku prodeje samostatně stojícího objektu v ulici Molákova, Brno - Líšeň. Nemovitost je umístěna je při hlavní komunikaci na okraji panelového sídliště.

Objekt je v tuto chvíli využíván jako pivnice / restaurace s výčepem v přízemí a ubytovací kapacitou čtyř dvoulůžkových pokojů s vlastním sociálním zařízením v podkroví.
Původně byl tento objekt využíván jako autosalon. Tato nemovitost nabízí celou řadu možností k podnikání.

Pivnice je rozdělena do třech samostatných prostorů. První dva prostory jsou o ploše 97 a 62 m2. Ve větším z obou prostorů, vstupní část, je umístěn bar s výčepem. Na tento prostor navazují dvě venkovní terasy s venkovním grilem. Třetí, v tuto chvíli neužívaný, prostor je o ploše 100 m2. Třetí samostatně uzavíratelný prostor je také propojený s venkovním prostorem.

V zázemí pivnice / restaurace najdete prostory kuchyně a několika skladů. Příslušenství pro hosty je tvořeno oddělenými toaletami.

V současné době sloužící první prostor (94 m2) pro 60 hostů a druhý prostor (62 m2) pro 40 hostů.

V podkroví jsou umístěny čtyři dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zázemím, koupelna se sprchou, umyvadlem a toaletou. Pokoje jsou nyní využívány ke střednědobému pronájmu.

Objekt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, který zajišťuje i ohřev teplé vody. V letním období je teplá voda ohřívána elektřinou.

Parkování vozidel je možné na bezprostředně přilehlém parkovišti.

Vlastní pozemek je o celkové ploše 1012 m2.

Domluvte si prohlídku nemovitosti ještě dnes. Náš finanční poradce pro vás bezplatně připraví návrh financování. Těší se na vás makléř Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky