Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 101 m2 Seifertova, Jihlava

Prodej bytu 4+kk 101 m2 Seifertova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte komfortní bydlení blízko centra? Jste mladá rodina a chtěli byste mít po ruce školu nebo školku? Tak právě pro vás máme připravený velký podkrovní byt v domě v Seifertově ulici. Jedná se o půdní vestavbu, kde dostatek prostoru umožnil vybudování atypického mezonetového bydlení. Kuchyně, jídelní a oddychový prostor, koupelna a samostatné WC jsou v jednom podlaží, do ložnice, dětského pokoje a pracovny v patře vystoupáme po dřevěném schodišti. Dispozice a vybavení bytu je řešeno velice promyšleně a účelně. Za zmínku jistě stojí velká šatna navazující na ložnici. Nezanedbatelnými prvky jsou plastová okna s trojskly a zateplená střecha domu, které výrazně snižují náklady na topení (k vytápění a ohřevu teplé vody je zde kondenzační plynový kotel).
K domu patří dvorek a zahrádka s pergolou, kde lze trávit volné chvíle s dětmi nebo se sousedy.
Jak je již zmíněno výše, základní škola je hned vedle domu, do školky stačí přejít ulici. Jde skutečně o strategickou polohu domu, kdy všechny potřebné úřady nebo obchody jsou tak říkajíc po ruce. Pokud nebude nálada na to, jít pěšky, zastávka MHD je přímo před domem. Ale stačí také seběhnout z kopce a jste na Skalce na kraji Jihlavy, kde se nabízí řada volnočasových aktivit pro děti i dospělé.
Nelze zde samozřejmě popsat všechny detaily, takže další potřebné informace probereme přímo na prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky