Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 86 m2 Hekrova, Praha

Prodej bytu 4+1 86 m2 Hekrova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Družstevní byt 4+1 o celkové ploše 85,68 m2 je připravený k převodu do osobního vlastnictví (ideální též pro investory).
Byt s lodžií je ve 2.NP, tedy v 1. patře panelového domu, jenž je po celkové rekonstrukci
(zateplen, plastová okna, nové a prostorné výtahy, nové stoupačky, vyregulovaná otopná soustava, nová střecha), dům je pravidelně udržován (naposledy rekonstrukce vstupních prostorů na přelomu 2022/2023)
Výhodou je, že družstvo nemá žádné dluhy (veškeré úvěry na rekonstrukci jsou splaceny).
K bytu náleží sklep o velikosti 2,66 m2.

Přímo u domu je k dispozici parkoviště, na které navazuje hlídané parkoviště.
Bytový dům v klidném prostřední (obzvláště o víkendech) je obklopený udržovanou zelení a navazuje na klidnou zástavbu rodinných domů.

Doprava autem ( 5 min. od dálnice D1) i MHD - rychlé a frekventované autobusové spoje na zastávky metra Háje, Opatov, Chodov (OC Westfield Chodov), spoje k Vivo Hostivař.

Samotný byt čeká na citlivou rekonstrukci, která by doladila celkový dojem z prostorného a komfortního bydlení.
Z předsíně (11,83 m2) se vchází do všech ostatních místností a nabízí možnost vestavných úložných prostor. Největší obývací pokoj má 20,41 m2 se vstupem na lodžii (3,66 m2) a je propojen s kuchyní (9,6 m2).
Okna tří pokojů (13,28 m2/8,38 m2/12,06 m2) směřují k Hostivařskému lesoparku; silnici Mírového hnutí odděluje od domu udržovaný parčík.

Bydlení je vhodné zejména pro rodiny s dětmi. V pěší vzdálenosti jsou dvě základní školy (ZŠ Květnového vítězství 1554 a ZŠ Donovalská) a dvě mateřské školy (MŠ Dubnova a MŠ Markušova).
Nachází se pár minut chůze od Hostivařského lesoparku s bezpečným vstupem do parku (podchod). U vstupu je zoo-park (Divoká zahrada Hostivař).
V blízkosti je hostivařská přehrada s koupalištěm a nově vybudovanou cyklostezkou.
Přímo u domu se nacházejí dvě udržovaná a bezpečná dětská hřiště.

Nedaleko je i sportovní komplex SB centrum (welness, bowling, squash, fitness), také sportovní bazén + dětský bazén a několik sportovních hal, areál Toulcův dvůr, nabízející akce nejen pro děti o chovu domácích zvířat a jezdecké lekce na jízdárně a vyjížďky na koních. K dispozici je zde i horolezecká stěna a tenisové kurty.

Okolí přímo vybízí k dlouhým vycházkám, které navodí atmosféru pobytu v přírodě.
Jsou zde značené turistické trasy vedoucí na Hamr, Přírodní park Meandry Botiče, Přírodní park Hostivař, Přírodní park Botič-Milíčov, do Průhonic či do Kunratického lesa.

Celkově je tato lokalita ideální pro všechny, kdo chtějí dostupné prostorné bydlení v Praze se všemi možnostmi, které město nabízí a zároveň v blízkosti přírody.




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky