Pronájem bytu 1+kk 23 m2 Čenětická, Praha

Užitná plocha: 23 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 22376
Celková cena: 12 900 Kč (Za měsíc) Bez poplatků
Adresa: Čenětická , Praha
Datum aktualizace: 24.04.2024
Druh objektu: Panelová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ne
Počet podlaží celkem: 7
Číslo podlaží: 2

K dlouhodobému pronájmu nabízím prakticky řešený byt 1+kk o podlahové ploše 22,6m². Náleží k němu sklep o velikosti 1,1m² a dále možnost využívání nadstandardních služeb – mezi ně patří 24/7 recepce, kde za Vás mohou přebírat např. poštu, dále bezplatná posilovna, jóga místnost, společná prádelna, společenská místnost s možností sledovat např. sportovní zápasy na velkoplošné obrazovce, zahrát si fotbálek nebo jen tak si popovídat se sousedy. Myslelo se zde také na klidné posezení třeba s knihou v ruce v jednom z několika příjemných zákoutích s pohodlnými pohovkami
V bytě se nachází kuchyňská linka, lednice, velká vestavěná skříň a koupelna se sprchovým koutem. Na oknech budou nainstalovány žaluzie.
Tento útulný, světlý, jihozápadně orientovaný byt se nachází v druhém nadzemním patře novostavby a čeká na svého milého nájemníka.
V okolí nalezneme množství cyklostezek, nedaleko je Krčský les, plavecký bazén, nákupní možnosti ve Westfield Chodov a stanice metra. Zastávka autobusu je jen několik desítek metrů daleko.
Cena je stanovena na 14 000,- Kč / měsíc plus poplatky 2 000,-, elektřina bude převedena na nájemníka. Kauce činí jeden měsíční nájem, provize RK je 16 940,- Kč.

Druh objektu Panelová
Stav objektu Dobrý
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Počet podlaží celkem 7
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 1 m²
Garáž Ne
Plocha podlahová 23 m²
Plocha užitná 23 m²
Třída energetické náročnosti budovy C - úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky