Prodej bytu 3+kk 66 m2, Tasovice

Užitná plocha: 66 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22120
Celková cena: 2 350 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Tasovice
Datum aktualizace: 12.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 3

Nabízíme k prodeji půdní byt 3+kk v osobním vlastnictví v Tasovicích u Znojma. Jedná se o byt umístěný ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu. K dispozici je také možnost využít nebo odkoupit sousední půdu, což přináší skvělou příležitost pro rozšíření obytného prostoru.
K bytu je možné přikoupit garáž, která může posloužit i jako dílna pro kutily, která se nachází přímo u domu. Za garáží je k dispozici malebná zahrádka s posezením a udírnou, poskytující příjemné zázemí pro relaxaci a rodinné chvíle.
Byt je navíc vybaven dvěma sklepy, poskytujícími dostatečný úložný prostor. Co se týče samotného bytu, ten je v udržovaném stavu. Obývací pokoj s kuchyní je navíc orientován na jih, což zajišťuje hojnost denního světla.

Výhodná poloha bytu je ideální pro rodiny s dětmi – v těsné blízkosti se nachází základní škola a školka, hřiště, vše do 300 metrů. Tento byt je dokonalou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné bydlení s možností zahrádkáření a práce v dílně. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo pro sjednání prohlídky a nezmeškejte příležitost stát se majitelem tohoto unikátního bytu v Tasovicích. S rychlým spojením do Znojma a blízkostí k rakouským hranicím je byt také ideální pro ty, kdo dojíždějí za prací do zahraničí.

Přijďte se sami přesvědčit o kouzlu bydlení v Tasovicích. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli, co vše tento byt nabízí. Nechte se inspirovat potenciálem, který v sobě skrývá, a najděte zde domov, po kterém jste vždy toužili.

Se Swiss Life Select máte možnost nezávislého srovnání a tvorby hypotéky přesně podle vašich požadavků a možností.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ano
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 3
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Garáž Ano
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální elektrické
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha podlahová 77 m²
Plocha užitná 66 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky