Prodej bytu 3+1 64 m2, Tasovice

Užitná plocha: 64 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 22114
Celková cena: 2 980 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Tasovice
Datum aktualizace: 12.04.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Dobrý
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 2
Číslo podlaží: 3

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 v Tasovicích, který se nachází ve 2. patře cihlového domu. Tento byt se pyšní nejen svým udržovaným stavem, ale také tím, že všechny pokoje jsou neprůchozí, což zaručuje dostatek soukromí pro všechny obyvatele.

V bytě se nachází dostatek úložných prostor, včetně tří sklepů, což je ideální pro organizaci vašich osobních předmětů a sezónního vybavení. K bytu je možné přikoupit garáž, která může posloužit i jako dílna pro kutily, která se nachází přímo u domu. Za garáži je k dispozici malebná zahrádka s posezením a udírnou, poskytující příjemné zázemí pro relaxaci a rodinné chvíle.

Lokalita Tasovic je známá svou výbornou občanskou vybaveností a veškeré potřebné služby jsou snadno dostupné. V blízkosti najdeme autobusovou zastávku i vlakovou stanici, což zajišťuje dobrou dostupnost jak pro místní, tak pro dálkové cesty. S rychlým spojením do Znojma a blízkostí k rakouským hranicím je byt také ideální pro ty, kdo dojíždějí za prací do zahraničí.

Tato nemovitost je ideální volbou pro ty, kteří hledají bydlení s dostatkem prostoru, soukromí díky neprůchodných pokojů a s pohodlím výborné občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti.

Přijďte se sami přesvědčit o kouzlu bydlení v Tasovicích. Kontaktujte nás a domluvte si prohlídku, abyste na vlastní oči viděli, co vše tento byt nabízí. Nechte se inspirovat potenciálem, který v sobě skrývá, a najděte zde domov, po kterém jste vždy toužili.


Se Swiss Life Select máte možnost nezávislého srovnání a tvorby hypotéky přesně podle vašich vašich požadavků a možností. Splňte si svůj sen a udělejte ten první krok.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Dobrý
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 2
Číslo podlaží 3
Podzemní podlaží 1
Balkón Ne
Parkování Ano
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 15 m²
Garáž Ano
Plocha garáží 20 m²
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední elektrické
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Silnice, Autobus
Plocha podlahová 75 m²
Plocha užitná 64 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky