Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 90 m2 Masarykova, Horšovský Týn

Prodej bytu 3+1 90 m2 Masarykova, Horšovský Týn

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji prostorný byt 3+1 o čisté podlahové ploše 85 m² nacházející se ve 3. podlaží moderního domu z roku 2001 v Masarykově ulici v Horšovském Týně. Byt kromě jihozápadně orientované lodžie disponuje také praktickou komorou na patře a garáží v 1. NP domu.

Byt je dispozičně skvěle řešený, obě ložnice mají samostatné vstupy z předsíně, obývací pokoj, který se pyšní nadstandardní výměrou takřka 25 m², je přístupný přes kuchyni a za zmínku stojí také velká koupelna s vanou a samostatná toaleta s umývátkem.

Byt je v osobním vlastnictví bez omezení vlastnických práv a k nastěhování je pro Vás připraven okamžitě po vyřízení nezbytných právních formalit.

K ceně bytu je třeba připočíst cenu za garáž 350.000,-Kč, která je nedílnou součástí a není ji možno prodat samostatně. Celková kupní ceny bytu včetně garáže tak bude činit 3.550.000,-Kč. Garáž poskytne bezpečné parkování pro Váš automobil či další úložné prostory pro rodinu tolik potřebné. Bezproblémové parkování dalšího automobilu je možné také před a za domem.

Nabízíme Vám také možnost zajistit kvalitní financování při nákupu tohoto bytu. Spolupracujeme s renomovanými finančními institucemi, které vám pomohou s procesem získání úvěru za výhodných podmínek.

Byt se nachází v Horšovském Týně, které je dobře vybaveným městem s veškerou potřebnou občanskou vybaveností. V blízkosti najdete školy, školky, lékařská zařízení, restaurace, obchody a veřejnou dopravu. Město také nabízí spoustu příležitostí pro volnočasové aktivity, jako jsou parky, sportovní centra a kulturní akce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky