Prodej bytu 2+kk 65 m2 Veleslavínova, Trutnov

Užitná plocha: 65 m2 Číslo podlaží:3 Číslo zakázky: 21925
Celková cena: 4 190 000 Kč

včetně provize včetně realitního a právního servisu
Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Veleslavínova, Trutnov
Datum aktualizace: 21.02.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Po rekonstrukci
Zástavba: Obchodní a obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Ano
Počet podlaží celkem: 3
Číslo podlaží: 3

Pokud hledáte idylický apartmán v Podkrkonoší, mohl by vás zaujmout tento elegantní byt o rozloze 65 m². Dispozičně řešený jako 2+kk s možností přestavby na 3+kk. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a nachází ve III. NP domu na Dolní promenádě, s nádherným výhledem na řeku Úpu, v klidné části Trutnova. Toto malebné nábřeží nabízí klid a pohodu, a zároveň je jen kousek od centra města.

Zrekonstruovaná bytová jednotka bude samostatně vyčleněna s podílem na celém domě do osobního vlastnictví. Vytápění je zajištěno dálkovým topením elektrárny Poříčí, zatímco ohřev teplé vody je zabezpečen elektrickým bojlerem.

Výhoda spočívá v tom, že i přes výhled na řeku si můžete užívat praktickou blízkost centra města. Kryté parkování je dostupné v těsném sousedství společenského centra UFFO, nebo na velkém venkovním parkovišti hned vedle na náměstí Republiky. Existuje také možnost parkování přímo na Spojenecké ulici.

Trutnov, bohatý na sportovní možnosti, nabízí nové letní koupaliště, krytý bazén, solárium, saunu, fitness a další sportovní vyžití. V okolí jsou také tenisové kurty, fotbalový a atletický stadion, hřiště pro kuželky, fotbal a baseball. Lyžařský areál Mladé Buky je vzdálen pouhých 10 minut jízdy autem, a v zimě je k dispozici noční lyžování. Golf a wellness v Grund Rezort jsou k dispozici po celý rok.

V případě zájmu vám rádi poskytneme nabídku financování této skvělé nemovitosti a díky našemu klientskému servisu pomůžeme s veškerými potřebnými formalitami.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Po rekonstrukci
Zástavba Obchodní a obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Ano
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ano
Počet podlaží celkem 3
Číslo podlaží 3
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V
Plocha podlahová 65 m²
Plocha užitná 65 m²
Rok rekonstrukce 2022
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky