Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 57 m2 Podkovářská, Praha Vysočany

Prodej bytu 2+kk 57 m2 Podkovářská, Praha Vysočany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prosím pozor! Snad ještě nikdy jsem pro Vás neměla tak bohatou nabídku. V lokalitě, kde se naše moderní avšak útulné 2+kk s prostornou terasou nachází, budete totiž obklopeni úplně vším.
Může za to strategické umístění této nemovitosti. Mezi nákupním centrem Harfa, O2 Arénou a spoustou přírody si opravdu vyberou i ti nejnáročnější. Nejde tady jen o kvalitu poskytovaných služeb v blízkém okolí, ale hlavně o rozmanitost. Šopoholikové a milovníci dobrého jídla se mohou víc než 100% uspokojit v nákupním centru. Pro kulturní fanatiky a "sledovače sportů" zde máme desítky akcí pořádaných ve zmíněné O2 Aréně. Blízké lezecké centrum nesoucí název Big Wall už svým názvem napovídá, že příznivcům adrenalinových sportů přináší něco nového. Pokud byste však zatoužili po pravém opaku, vřele doporučuji relaxační centrum Infinit. Nabízí k odpočinku, pohybu, ale i zábavě nový vodní a saunový svět, plný prohřívaných místností, které se teď na zimu určitě budou hodit. Avšak milovníci přírody si zde taktéž příjdou na své. Od Proseckých skal, přes různé cyklostezky a hřiště až po bobovou dráhu. A jen málokdo ví, že na území mezi pražskými částmi Vysočany a Prosek v lokalitě zvané “pod Prosíkem” se nachází vinice Machálka. Nabízíme nejen stylové bydlení kousek od centra Prahy, které Vám zde stejně nebude chybět, jelikož tato lokalita má lepší občanskou vybavenost :) Ale hlavně neomezené možnosti prožít svůj život na vysoké úrovni a kvalitně. A když už jsme u těch výšek - prosím nezapomeňte na božský výhled z terasy; Vaší soukromé oázy klidu a pohody. Umístění na posledním podlaží Vám pak garantuje jistotu naprostého soukromí. K bytu náleží garážové stání a velký sklep. Navíc Vám můj kolega TOP poradce Tomáš Novotný zařídí to nejlepší financování na českém trhu.
Jste touto skvělou nabídkou stejně šokovaní jako já? Věřím, že ano a že se brzy uvidíme na prohlídce. Vaše Realitní makléřka Barbora Nikolesková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky