Prodej bytu 2+kk 55 m2 Soukalova, Praha

Užitná plocha: 55 m2 Číslo podlaží:2 Číslo zakázky: 19708
Celková cena: 6 990 000 Kč
Adresa: Soukalova , Praha
Datum aktualizace: 15.04.2024
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno:
Počet podlaží celkem: 5
Číslo podlaží: 2

Pokud hledáte menší investiční byt ve skvělém stavu, který nebude vyžadovat další náklady, toto je nabídka pro Vás. Prohlížíte si úsporný byt 2+kk v developerském projektu z roku 2011, při jehož stavbě byl dokonale využit každý metr obytné plochy. V bytě je tak dostatek úložného prostoru a působí velmi vzdušně. Velkou výhodou je lodžie pro splnění všech zahradnických nebo relaxačních očekávání.

Praha - Modřany, ulice Soukalova, přímo vedle polikliniky a dalších služeb: pošty, obchodů, restaurací... Skvělé spojení do centra Prahy.

Klidné místo k životu s pohodlím hlavního města.

V tomto světlém a moderním bytě se nachází předsíň s šikovnou komorou, koupelna s vanou a výklenkem pro pračku, příjemné podlahy v přírodní barvě a plně vybavená kuchyň včetně spotřebičů.

Velká plastová okna zajišťují průchod světla po celý den. Na velké (6 m2) lodžii najdete prostor pro relaxaci a v bytě kvalitní a nenáročné bydlení.

Byt je dlouhodobě pronajat spolehlivému nájemníkovi. Toto je tedy nabídka spíše pro zájemce o investici než o vlastní bydlení. Nábytek není součástí nabídky. Děkuji za pochopení.

Druh objektu Skeletová
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Počet podlaží celkem 5
Číslo podlaží 2
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ano
Plocha lodžie 6 m²
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Plocha užitná 55 m²
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky