Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Pod Krocínkou, Praha Vysočany

Prodej bytu 2+kk 45 m2 Pod Krocínkou, Praha Vysočany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO, PROSÍM NEVOLAT!

Byt, jako je tento, bude vždy přitahovat umělecké duše toužící po klidu a tichu. A také investory. K prodeji je byt o velikosti 44,4m2 v prvním patře cihlového domu ze čtyřicátých let na pomezí pražských Vysočan a Klíčova, v klidném kusu přírody, zvaném Krocínka. Byt i dům je v předrekonstrukčním stavu, umožňuje však bezproblémové užívání. Byt je prodáván jako investiční, neboť podmínkou koupě je akceptace nájemní smlouvy pro současné majitele na dobu určitou v délce trvání 5 let. Výše nájemného bude předmětem dohody mezi novým majitelem a budoucím nájemníkem, kterým se stane současný majitel.

Byt samotný sestává ze dvou místností, kdy větší z pokojů, orientovaný na jižní stranu, poskytuje výhled na panorama východní poloviny Prahy. Dům je ve svahu, takže horizont je skutečně daleký. Toto je umocněno ještě faktem, že z pokoje je přístupný balkon, dostatečně velký pro zřízení posezení a vypití ranní kávy i večerního vína.

Druhá místnost je orientována na sever do zahrady. Z ní vyčnívá menší zákoutí s kuchyňskou linkou a je odtud také přístupná koupelna společná s toaletou.

Po uplynutí nájemní doby, převzetí bytu do vlastního užívání a provedení celkové rekonstrukce, umožní dispozice i poloha bytu komfortní bydlení pro jednu či dvě osoby.

Okolí domu je tvořeno vilovou čtvrtí s velkým podílem zeleně, inspirující k procházkám a relaxaci. 100 metrů od domu je autobusová zastávka, na metro Vysočany je možné se svézt jednu stanici, nebo dojít během cca 10 minut pěšky. Obchody a občanská vybavenost je okolo metra, zejména v rámci pasáže Fénix či trochu vzdálenějšího OC Harfa.

Na nemovitosti neváznou žádná právní omezení ani závazky, je v osobním vlastnictví a lze na ni čerpat hypotéční úvěr, se kterým vám rádi pomůžeme.

Prohlídky budou probíhat v neděli 28. 5. V případě více zájemců o koupi zvážíme možnost nejvyšší cenové nabídky.

K bytu existuje virtuální 3D prohlídka, rádi vám na ni zašleme odkaz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky