Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 64 m2 U Hřiště I, Trutnov

Prodej bytu 2+1 64 m2 U Hřiště I, Trutnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

!REZERVACE!

Ve třetím patře cihlového bytového domu se zateplenou fasádou a výhledem do tří stran, se nachází prostorný byt, nad jehož stropem již nikdo nedupe a kam svítí slunce v průběhu celého dne a z jehož kuchyně vidíte dokonce až na Sněžku.

A Vy nyní máte jedinečnou příležitost vytvořit zde skvělé zázemí, ať již pro sebe či pro své budoucí nájemníky.

Hned u domu je fotbalové hřiště s vyžitím pro příslušníky všech generací, kde se nachází zavedená restaurace i dětské hřiště. Pokud vyrazíte do centra Trutnova, tak na zastávku MHD to máte minutku od dveří. Kousek je to do obchodů, do školky i školy a pokud rádi sportujete, ve dvou sklepech, které náleží k tomuto bytu, pohodlně uskladníte kola, lyže, běžky i saně.

Byt je nyní vyklizený a v původním stavu a pro Vaši představu o jeho potenciálu si dovoluji přiložit vizualizaci případné rekonstrukce.

Co Vás jistě potěší, jsou nízké náklady na provoz bytu. Záloha na vodu se pak nastaví podle počtu osob v bytě, elektřinu sjednáváte s dodavatelem, plyn v domě není zaveden.

O tom, jak v dnešní době ideálně financovat bydlení i rekonstrukci, si s Vámi ráda popovídá má kolegyně, finanční specialistka společnosti Fincentrum & Swiss Life Select a já se moc těším, až se společně sejdeme na prohlídce.

Tak na brzkou shledanou U Hřiště, s pozdravem, Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky