Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem rodinného domu 150 m2 Ječná, Jihlava

Pronájem rodinného domu 150 m2 Ječná, Jihlava

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte pro svou rodinu dům, kde budete mít klid na okraji Jihlavy a zároveň stále blízko do centra města? Přesně to nabízí nově budovaná lokalita Handlovy Dvory. Pokud hledáte spíše pronájem než koupi domu, čtěte dále.

Domek je zkolaudován v roce 2021, máte tak možnost užívat téměř stav novostavby. Je určen k dlouhodobému pronájmu a bude se pronajímat s vybavenou kuchyní a pohovkou v obýváku. Ostatní prostory si již můžete zařídit dle svého vkusu. Přízemí domu je tvořeno kuchyní spojenou s obývacím pokojem, odkud vedou dveře na terasu. Zahradu pak zdobí drobná skalka. V patře se nachází hlavní koupelna a tři pokoje. Okna pokojů a ložnice nabízí budoucím nájemníkům výhledy skutečně daleko do okolí Jihlavy díky poloze celé rezidentní zástavby na kopci. Mezi výhody patří také parkovací stání před domem.

Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje kondenzační plynový kotel. Zálohy na energie jsou 7 tisíc Kč a budou přepsány na nové uživatele domu. Vratná kauce činí 50000 Kč.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky