Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 78 m2 Neklanova, Praha Vyšehrad

Pronájem bytu 3+kk 78 m2 Neklanova, Praha Vyšehrad

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chtěli byste bydlet v centru Prahy, ale nechcete si zvykat na neustálý ruch a dynamiku moderního velkoměsta? A bydlení ve starých domech Vás moc nebaví?
Máme pro Vás ideální řešení, kde nebudete muset dělat žádné kompromisy! Naše jedinečná rezidence pod Vyšehradem klade respekt k nárokům na současné moderní bydlení. Společné prostory jsou velmi reprezentativní, včetně stylového osvětlení, nového výtahu + bonus šatna v bytě a parkovací stání v podzemních garážích. Ale nenechte se limitovat přepravou po Praze pouze autem. Tramvaj i autobus máte v podstatě “před domem” a ani na metro to není daleko. Jedna z nejkrásnějších pražských křižovatek Vyšehrad - Nusle - Vinohrady oplývá opravdu vším a uspokojí i ty nejnáročnější rezidenty. Nabídka kultury a společenského vyžití je samozřejmě obrovská, jejíž jednotlivosti zde ani nemá smysl vyjmenovávat. Vášniví cyklisté jistě ocení cyklostezku vedoucí až do Modřan. Pro milovníky kultury tady máme letní divadelní scénu v přilehlém parku Vyšehrad. Pouhých pár minut vzdálenou Folimanku vřele doporučuji běžcům i jejich čtyřnohým miláčkům. A na věhlasné farmářské trhy podél Vltavy běžte spolu s Vašimi přáteli. Slibuji, že si tam každý najde něco! V okolí se nachází kongresové centrum, banky, obchody anebo jedna z mnoha, hvězdami tolik ceněná restaurace U Kroka. Obě ložnice jsou orientovány do klidného vnitrobkloku s neuvěřitelným výhledem na Vyšehrad. Vaše oáza klidu, bezpečně vzdálena od ruchu velkoměsta, které nabízí obrovské množství možností ve všech sférách lidského života. A co víc? Hned vedle v domě se nachází kavárna Annas Cake & Coffee. Při vchodu na Vás dýchne atmosféra prvorepublikových pražíren a kavárniček. Dopřejte si své ranní espresso či cappuccino v Bio kvalitě. S Piafkou v uších a pohledem na repliky vitráží se budete cítit, jako by to tu postavili právě pro vás a tento okamžik. Již teď se těším na setkání s Vámi při prohlídkách v této legendami opředené lokalitě - Vaše realitní makléřka Barbora Nikolesková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky