Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 68 m2 Kabelíkova, Přerov Přerov I-Město

Pronájem bytu 3+kk 68 m2 Kabelíkova, Přerov Přerov I-Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Dovolujeme si Vám nabídnout pronájem pěkného bytu 3+KK o rozloze 68 m², který se nachází v 4. NP cihlového domu na ulici Kabelíkova v Přerově. Byt prošel nedávno celkovou rekonstrukcí. Má zděné jádro, plastová okna, plovoucí podlahu (obývací pokoj a chodba), dlažbu (kuchyň, koupelna a WC) a dřevěné parkety (ložnice a pokoj). Je zde kuchyňská linka se zabudovanými elektrospotřebiči - myčka, horkovzdušná trouba, plynová varná deska a lednice s mrazákem. Na chodbě ve výklenku vedle koupelny je za dveřmi samostatně instalována pračka. Součástí bytu je lodžie - vstup z pokoje. Byt se pronajímá včetně vybavení dle fotografií.
V nedalekém okolí se nachází veškerá občanská vybavenost. V blízkosti je škola, školka, potraviny, nemocnice, lékárna a další. Připraveno k okamžitému nastěhování, proto neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky