Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 65 m2 P. Bezruče, Nová Paka

Pronájem bytu 2+kk 65 m2 P. Bezruče, Nová Paka

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k pronájmu zcela nový byt developerského projektu Byty Nová Paka ul. Petra Bezruče. Světlý a vzdušný byt 2Kk o výměře 65 m² je situován v přízemí, k bytu patří vlastní parkovací stání.
Dominantou bytu je světlý obývací pokoj s vinylovou podlahou, který je propojen s plně funkční a zcela novou kuchyňskou linkou do tvaru L. Kuchyň disponuje vestavěnými spotřebiči značky Concept (indukční deska, elektrická trouba, digestoř, myčka).
V ložnici je na podlaze položena vinylová podlaha. Prostorná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC. V bytě určitě oceníte prostornou komoru a sklep. Celý byt je navržen ve vysoké kvalitě a nabídne novému nájemci komfortní bydlení.
Byt se nabízí nezařízený.
V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost. V samém centru města v docházkové vzdálenosti pouhých pěti minut se nalézá supermarket a řada dalších obchodů, poliklinika, škola, školka, lékárna. Jistě Vás také potěší příroda na dosah ruky. Nedaleko domu taktéž najdete sportovní areál s řadou tenisových či squashových kurtů, stolním tenisem, posilovnou a fitness studiem, ski areálem a moderním bazénem. Lokalita je velmi dobře dostupná autobusovým i vlakovým spojením. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit. Těšit se na Vás bude makléřka Pavlína Bělohlávková

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky