Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 53 m2 Gutova, Praha

Pronájem bytu 2+kk 53 m2 Gutova, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu útulný byt 2+kk 53 m2 v novostavbě v klidné čtvrti plné zeleně, v lokalitě Praha 10 – Strašnice. Bezbariérová bytová jednotka se nachází v PP, orientovaná na Z s výhledem do klidné uzavřené zahrady využívané pouze rezidenty obytného domu a nabízí velmi klidné bydlení bez nežádoucího ruchu z ulice.
Byt Vás překvapí prostorným vstupním prostorem s menší komorou s možností využití jako pracovní místo, šatny nebo prostor pro technické vybavení domácnosti. Součástí této komory jsou i skříňky, věšáky a police. V přední části bytu je umístěna prostorná koupelna s vanou, umyvadlem, WC a pračkou. Z chodby vstoupíte do obývacího pokoje spojeného s plně vybavenou kuchyňskou linkou (sklokeramická deska, digestoř, elektrická trouba a myčka) a prostorem pro jídelní kout. Součástí vybavení je i chladnička. Přímo na obývací pokoj navazuje samostatná ložnice s prostorným dvojlůžkem.
V bytě je vyvedena centrální televizní anténa a rozvody pro připojení vysokorychlostního internetu a kabelové televize.
Veškerá občanská vybavenost u domu (obchody, restaurace, dětské hřiště, volnočasový park Gutovka 5 min. chůze, bazén a sportovní centrum Slavia, nákupní centrum Eden do 10 min. chůze).
Výborná dostupnost MHD do centra Prahy (tramvajová zastávky 50 m, metro Strašnická do 7 min. chůze). Parkovat lze před domem, možnost rezidenční parkovací karty po dohodě.
Upřednostňujeme vážné a spolehlivé zájemce s řádnou platební morálkou.
Při podpisu Nájemní smlouvy vratná kauce 12.000,- Kč a první nájemné včetně zálohy na služby 15.000,- Kč. Další nájemné vč. služeb k 15. v měsíci předem.
Služby jsou zúčtovatelné dle skutečné spotřeby.
Neplatíte provizi!! Provizi hradí pronajímatel.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky