Pronájem bytu 2+kk 52 m2 Bratislavská, Brno

Užitná plocha: 52 m2 Číslo podlaží:11 Číslo zakázky: 22393
Celková cena: 19 000 Kč (Za měsíc)

+ 5000 Kč za energie
poznámka k ceně

Adresa: Bratislavská, Brno
Datum aktualizace: 25.04.2024
Druh objektu: Skeletová
Stav objektu: Novostavba
Zástavba: Obytná
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno: Částečně
Počet podlaží celkem: 15
Číslo podlaží: 11

Nabízíme k pronájmu byt v polyfunkčním domě Ponávka Tower na ulici Bratislavská, který se nachází v 11. patře této moderní novostavby, takže z terasy poskytuje úchvatné výhledy v každou roční dobu. Byt má dispozici 2+kk a je vybaven kuchyňskou linkou na míru se značkovými vestavěnými spotřebiči (myčka, lednice, indukční varná deska, mikrovlnná trouba). V ložnici a předsíni jsou vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru a v koupelně bude k dispozici i pračka.

Tento byt je vybaven moderními technologiemi jako podlahové topení, klimatizace, rekuperace a předokenní elektrické žaluzie, což Vám zajišťuje vysoký komfort a maximální pohodlí. K bytu náleží také sklep o velikosti 5 m2.

V docházkové vzdálenosti naleznete kompletní občanskou a společenskou vybavenost, což zajišťuje aktivní životní styl. Jen pár kroků od domu se nachází supermarket Albert, vyhlášené pekařství Chleba a za rohem IBC.

Pro všechny, kdo ocení kombinaci pohybu a relaxace, se v okolí nachází spousta atrakcí: běh v parku v Lužánkách pro ranní probuzení nebo odpolední relaxaci, projíďka na kole podél řeky Svitavy, návštěva divadelních představení včetně objevování historických krás Brna. Tato kombinace umožňuje únik od každodenního shonu a nabízí příležitost k regeneraci těla i mysli.

Nezmeškejte příležitost bydlet v tomto exkluzivním bytě v srdci Brna. Pro více informací a domluvení prohlídky mě kontaktujte.

Nájem 19 000 Kč + 5000 Kč energie pro 2 osoby měsíčně, vratná kauce ve výši 48 000 Kč. Nájem je vhodný pro nekuřáky bez zvířat.

Druh objektu Skeletová
Stav objektu Novostavba
Zástavba Obytná
Vlastnictví Osobní
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ano
Výtah Ano
Půdní byt Ne
Počet podlaží celkem 15
Číslo podlaží 11
Balkón Ne
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ano
Plocha terasy 9 m²
Sklep Ano
Plocha sklepa 6 m²
Garáž Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední dálkové
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Elektřina 230V
Doprava Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Plocha užitná 52 m²
Rok výstavby 2024
Třída energetické náročnosti budovy B - velmi úsporná
Typ certifikátu podle vyhlášky č. 148/2007 Sb.
Energetický štítek Stáhnout

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky