Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Hrušovanské náměstí, Praha Dolní Chabry

Pronájem bytu 2+kk 44 m2 Hrušovanské náměstí, Praha Dolní Chabry

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chtěli byste začít svůj samostatný život bez nutnosti vázat se půjčkou a zároveň se seznámit s malebnou a klidnou částí Prahy zvanou Dolní Chabry? Máme pro Vás útulný byt 2+kk v 1. patře pouze 3 patrového domu nacházejícího se v komplexu dvou bytových domů se společnou zahradou. Součástí nájmu je parkovací stání u domu, vjezd k nemovitosti vybaven pojezdovou bránou na dálkové ovládání. V bytě jsou plovoucí podlahy, dlažba a plastová okna. Internet provozuje CS link s poplatkem 350,-Kč/měsíčně. Byt je částečně zařízen, po domluvě s majitelem může být i zcela bez nábytku.
V blízkosti Vašeho nového bydlení máte dostačující občanskou vybavenost. Jste-li obdivovatelé přírody, tak Vás mohu potěšit přírodním parkem Drahaň - Troja. Oblast přírodního parku se rozprostírá podél Vltavy od Jabloňky až po Drahaňskou rokli pod Dolními Chabry. Na jeho území se nachází botanická zahrada, zoologická zahrada a přes 12 zvláště chráněných území. Při chladnějším počasí vás uvítá Aquacentrum Šutka.
Zaujala Vás toto nabídka? Neváhejte nás kontaktovat. Na prohlídky s Vámi se bude těšit realitní makléřka Janka Hájková a finanční poradce Mgr. Jiří Novotný.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky