Pronájem bytu 2+1 52 m2 Sokolov

Užitná plocha: 52 m2 Číslo zakázky: 22482
Celková cena: 11 000 Kč (Za měsíc)
Adresa: Sokolov
Datum aktualizace: 16.05.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Velmi dobrý
Zástavba:
Vlastnictví: Osobní
Zařízeno:
Počet podlaží celkem: 5
Číslo podlaží:

Dovolte mi představit Vám tento zajímavě řešený byt o dispozici 2+1, 52 m², který se nachází ve městě Sokolov. Aktuálně je byt k dispozici k pronájmu a sháníme do něj zodpovědného nájemníka, který ho bude užívat s péčí, jako by byl jeho vlastní. Byt je ve velmi dobrém stavu a je situován ve čtvrtém patře cihlového domu, který prošel kompletní revitalizací.
 
Při vstupu do bytu Vás přivítá prostorná předsíň, z níž se dostanete do koupelny, šatny, dále také do obývacího pokoje, prakticky a moderně zařízené kuchyně a velké ložnice. Kuchyň je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnou myčkou, troubou a indukční deskou. K bytu náleží i balkon se vstupem přímo z kuchyně. Dále také sklepní kóje.

Byt je k dispozici ihned.

Měsíční nájemné činí 11 000 Kč + služby 2 500 Kč pro jednu osobu. Za každou další osobu se připlácí 500 Kč/měs. Elektřinu si přepisuje nájemce na sebe - cca 1000Kč/měs. Kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů a provize ve výši jednoho nájemného, tedy 11 000 Kč + DPH

Byt se pronajímá bez vybavení.

Od nájemníků očekáváme slušné chování a zodpovědný přístup k bydlení, ideálně pracující jednotlivce nebo pár. Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mi zavolat a domluvit si prohlídku.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Velmi dobrý
Vlastnictví Osobní
Výtah Ne
Počet podlaží celkem 5
Balkón Ano
Plocha balkónu 1 m²
Parkování Ne
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ano
Plocha sklepa 3 m²
Garáž Ne
Plocha užitná 52 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky