Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej zahrady 2037 m2, Brno

Prodej zahrady 2037 m2, Brno

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Bosonohy, okrajová část města Brna, a přesto si zachovávají charakter větší vesnice, najdete zde jak plnohodnotnou občanskou i společenskou vybavenost, tak klid a přírodu pro zklidnění z městského ruchu.

Právě zde Vám představujeme na prodej zahradu p.č. 3375 o velikosti 595 m2 a lesní pozemek 1.442 m2, celkem 2.037 m2, vše na LV 178.

K zahradě vede asfaltová příjezdová komunikace a dle navrhovaného územního plánu bude zahrada patřit do plochy C/r2 (C = smíšené obytné využití, které zahrnuje bydlení, občanskou vybavenost nebo služby a nerušící výrobu, označení "r" znamená zástavba nízkopodlažní rezidenční, tzn. rodinné domy nebo bytové domy malého měřítka, a číslice "2" udává výškovou úroveň do 10ti metrů po římsu či atiku objektu).

Tato zahrada s šířkou 5,4 m a délkou 116 m Vám může posloužit jak k zahradničení, pěstování ovoce a zeleniny, tak pro budoucí investici, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.

Veškerou občanskou vybavenost najdete v dosahu cca 1 km (MŠ, ZŠ, pošta, lékaři, obchody, restaurace, sportovní hřiště, učiliště, BOSA s širokou paletou volnočasových aktivit), včetně MHD vzdálené do 10 min chůze (bus 69 a noční linka N96). Bosonohy jsou vyhlášené svým aktivním kulturním životem (hody, plesy, výstavy, slavnosti,…). Blízké okolí nabízí plno příležitostí k výletům do přírody, ať nádherná příroda přírodní rezervace Bosonožského hájku, Kohoutovická baba či přírodní park Bobrava. Na své si přijdou jak turisti, cyklisté, tak i rybáři.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky