Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej vily 250 m2 Havlíčkova, Brno

Prodej vily 250 m2 Havlíčkova, Brno

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte prémiovou lokalitu? Místo, které dýchá klidnou, pohodovou, atmosférou a přitom se nalézá prakticky v centru Brna? Rádi byste dostatečně velký rodinný dům, či reprezentativní prostory pro Vaše podnikání? Anebo obojí zároveň?

Exkluzivně Vám nabízíme vilu v rezidenční Masarykově čtvrti.

Jedná se o výborně udržovanou prvorepublikovou nemovitost z roku 1929, která v 90. letech prošla rekonstrukcí vodorovné i svislé izolace, fasády včetně zateplení, vestavby podkroví, oken, oplocení, elektroinstalace a odpadního potrubí. Dům má jedno podzemní podlaží, dvě nadzemní podlaží a obytné podkroví.

Do domu vstoupíte přes závětří do zádveří a odtud buď vkročíte do prostorné společenské místnosti s okny do ulice nebo přímo do reprezentativní haly. Zde se před Vámi otevře krásné dubové schodiště. Hala jako komunikační tepna vily Vás zavede do druhé, okny do zahrady prosvětlené místnosti (průchozí s první pokojem) a do kuchyně s přilehlou koupelnou. Energii načerpáte na zakryté terase s výhledem do zahrady, na kterou pohodlně vstoupíte z kuchyně.
Dubové schodiště Vás přivede do druhého patra na otevřenou galerii. Do ní ústí pokoj s balkonem do tiché ulice, druhý pokoj s oknem do zahrady a koupelna.
V obytném podkroví se nachází společný prostor, dva pokoje a koupelna. Pokoje lze lehce přestavět na jeden otevřený rozsáhlý prostor demontáží skříňové stěny. Z podkrovních oken se naskýtá výhled do okolí, na brněnskou dominantu hrad Špilberk a na věže Katedrály sv. Petra a Pavla.
Sklep je členitý a z chodby poskytuje čtyři samostatné místnosti, které slouží jako prádelna, technická místnost a pro další využití.
Vytápění je zajištěno plynovým kotlem do ústředních radiátorů. Teplou užitnou vodu pak zajišťuje dvojce boilerů.

Vila je ze severní strany přilehlá k sousednímu domu. Zbývající strany obepíná oplocená zahrada, která je osázená ovocnými stromy a okrasnými keři. Část pozemku slouží jako příjezd k samostatně stojící garáži.
Celková plocha pozemku: 476m2
Zastavěná plocha domem: 122m2
Zastavěná plocha garáží: 19m2
Zahrada: 335m2

Dům je zasazen do obytné prominentní vilové části s plnou městskou vybaveností. V nejbližším okolí naleznete Wilsonův les a Kraví horu. Významnou výhodou této lokality je dostupnost MHD navazující na vlaková a autobusová spojení, blízký nájezd na městský okruh a na D1.

Vila nabízí variabilní možnosti využití nejen k samotnému bydlení větší rodiny. Prostory na prestižní adrese jsou příležitostí pro podnikání lékařů, právní kanceláře nebo jiných profesí.

Zaujala Vás tato nemovitost? Ano, je totiž tou, kterou hledáte.

Fincentrum & Swiss Life Select a.s. Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky