Prodej ubytovacího zařízení 680 m2 Břeclavská, Lednice

Užitná plocha: 340 m2 Číslo zakázky: 10143
Název: Prodej ubytovacího zařízení 680 m2 Břeclavská, Lednice
Info o ceně u RK
Adresa: Břeclavská, Lednice
Datum aktualizace: 07.03.2024
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Ve výstavbě
Zástavba: Obchodní a obytná
Umístění: Centrum obce
Stavba: Budova
Zařízeno: Částečně

Hledáte vhodný objekt pro své podnikání blízko lázeňské kolonády?

Neváhejte a podívejte se na nabídku prodeje specifické nemovitosti v centru krásné lázeňské obce Lednice, okres Břeclav, též nazývanou Perla Jižní Moravy.

Zázemí v budově nabízí krásně zrekonstruovaný byt 3+1 (98 m2) nacházející se v 1.NP. Kuchyně je vybavena dřevěnou kuchyňskou linkou vyrobenou na míru, opatřenou vestavěnými spotřebiči a celý byt zůstává kompletně vybavený.

Další části budovy v 1.NP a 2.NP se nachází v hrubé fázi započaté rekonstrukce (nové stropy, svislá izolace, dešťové svody). Část domu je podsklepená menším sklípkem s klenutým stropem. Součástí budovy jsou 3 garáže a přibližně 25 parkovacích míst přímo u domu, kde je aktuálně v provozu parkoviště os. vozidel.

Tato nemovitost se nachází v lokalitě, která je velkým lákadlem pro turisty, protože zde naleznete jak spousty přírodních a kulturních památek, tak především Lednicko-valtický areál, který je od roku 1996 zapsán do Seznamu světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO.

Ke sportování a využití volného času mohou sportovní nadšenci využít cyklostezky, jízdu na koni na nedaleké jízdárně, turistiku po blízkém okolí. Vzhledem k rozloze podlahové plochy (680 m2) lze budovu po rekonstrukci využít k různým účelům – penzion, dům s pečovatelskou službou, zdravotní centrum, lázně, jako bytový dům apod.

Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Přesvědčte se o vzácnosti tohoto domu sami na osobní prohlídce! V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Ve výstavbě
Zástavba Obchodní a obytná
Umístění Centrum obce
Stavba Budova
Zařízeno Částečně
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní byt Ano
Počet podlaží objektu 2
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Parkování Ano
Plocha parkování 580 m²
Počet míst k parkování 25
Garáž Ano
Plocha garáží 90 m²
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Lokální plynové
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Veřejná kanalizace
Příjezdová komunikace Asfaltová
Telekomunikace Internet
Elektřina 230V, 380V
Doprava Dálnice, Silnice, Autobus
Plocha užitná 340 m²
Celková plocha 680 m²
Plocha parcely 1077 m²
Rok rekonstrukce 2009
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky