Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 930 m2

Prodej stavebního pozemku 930 m2

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Dobrý den, tento pozemek je bohužel ve stavu rezervace. Chcete čisté ovzduší, přírodu a klid pro celoroční rekreaci nebo případně i pro bydlení ? Mám pro Vás pozemek o výměře cca 930 m2 v hezké, rekreační oblasti – Dolníky vzdálen pár minut autem od centra Trutnova a zároveň kousek od známého přírodního rekreačního areálu Dolce Trutnov – s kouzelnými rybníky i pěknou přírodní scenérií včetně dětských hřišť, tenisových a nohejbalových kurtů, minigolfu, stolního tenisu, restaurace, kiosků, tobogánu, lodiček atd. Lze uvažovat i o nákupu jedné poloviny pozemku = cca 465m2. Fotky vhodných dřevostaveb jsou jen pro inspiraci a v souladu s možným hlavním využitím pozemku dle regulativ územního plánu. Na pozemku mohou být i objekty a stavby pro sport. Cena k jednání je 864 Kč za m2.

Možnost připojení elektřiny je pár metrů od hranice pozemku dle vyjádření ČEZu – lze se připojit na více místech. Nedaleko hranice pozemku se nachází moderní velkokapacitní studna – možnost napojení a přístupu nutné ověřit se správcem studny a majitelem pozemku…lépe asi lze uvažovat i o vlastní studni dle posudku hydrologa. Na pozemku jsou 2 místa , kde jsou prameny (pukliny).

Podmínky prostorového uspořádání - koeficient míry zastavění plochy je KZP = 0,30. Pozemek je zatravněný s polohou v částečně mírně svažitém terénu. K pozemku je vedená zpevněná komunikace a k pozemku lze přijet ze dvou stran – je dobře přístupný.
Lokalita a poloha je velice lukrativní, nabízí se zde nevšední rekreace nebo bydlení. Nedaleko jsou i Skiareály - Mladé Buky ,Janské Lázně a Pec pod Sněžkou. Nebo lze vyrazit i na běžky přímo od Vaší hezké budoucí chalupy. Financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Stačí se jen rozhodnout. Pozemek stojí určitě za prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky