Prodej stavebního pozemku 930 m2, Tetčice

Plocha celková: 930 m2 Číslo zakázky: 22427
Název: Prodej stavebního pozemku 930 m2, Tetčice
Celková cena: 7 900 000 Kč

Včetně provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Tetčice
Datum aktualizace: 17.04.2024
Stavba: Ostatní
Zástavba: Venkovská
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody: Místní zdroj, Dálkový vodovod
Celková plocha: 930 m²

Nabízíme vám pozemek k výstavbě nového bydlení kousek od Brna v obci Tetčice na západním okraji zástavby ulice Tyršova. Jedná se o bývalou zahrádkářskou oblast, která byla již před lety zahrnuta do návrhových ploch bydlení a od té doby zde probíhá postupná výstavba.

Pozemek se skládá ze dvou parcel, z nichž jedna má statut zastavěné plochy a nádvoří o výměře 55 m2 a stojí na ní jiná stavba bez čísla popisného a evidenčního. Druhá parcela o velikosti 875 m2 je vedena jako orná půda s možností převodu na parcelu stavební. Celkem tedy máme k dispozici plochu 930 m2. Uliční šíře je 13 m a délka cca 58 m, přičemž zadní rozšiřující se částí protéká Tetčický potok. Ze tří stran s námi sousedí pozemky obce, severozápadní hranice pozemku má jako jediná soukromého vlastníka.

Na pozemek existuje přívod elektrické energie i obecního vodovodu, odpad je v tuto chvíli řešen jímkou. Pro zálivku zahrady je využívána voda z vlastní studny.

Pokud vám Tetčice také připadají, jako dobré místo pro život, rádi vám představíme tuto nemovitost blíže. Neváhejte nás kontaktovat pro termín osobní prohlídky.

Stavba Ostatní
Zástavba Venkovská
Umístění Klidná část obce
Zdroj vody Místní zdroj, Dálkový vodovod
Typ odpadu Jímka
Šířka 13 m
Délka 58 m
Plocha zastavěná 55 m²
Celková plocha 930 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky