Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 90 m2 Šakvice

Prodej stavebního pozemku 90 m2 Šakvice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Hledáte místo k výstavbě menšího domku k bydlení nebo chaty k rekreaci? Tento pozemek je pro vás ten pravý.

Pozemek lichoběžníkového tvaru o ploše 90 m2 a uliční šíři 10,50 m se nachází v klidné části obce Šakvice, v zástavbě rodinných domů. Inženýrské sítě (elektřina, voda, plyn) i kanalizace se nachází v komunikaci u pozemku. Pozemek je pohodlně přístupný autem, po obecní komunikaci.

Vše, co ke spokojenému žití potřebujete, v obci najdete - Šakvice disponují veškerou základní občanskou vybaveností. Jsou zde obchody, restaurace, knihovna, pošta, základní i mateřská škola.
Pro relaxaci je v obci pláž vodní nádrže Nové Mlýny, půjčovna paddleboardů, skatepark, fotbalové hřiště, kemp i letní občerstvení.
Rozšířená vybavenost včetně lékaře, lékárny, banky či střední školy je v blízkých Hustopečích, které jsou přístupné i vlakem či autobusem.

V případě následné výstavby domu Vám naše společnost nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky