Prodej stavebního pozemku 858 m2, Lubná

Plocha celková: 858 m2 Číslo zakázky: 22378
Název: Prodej stavebního pozemku 858 m2, Lubná
Celková cena: 1 200 000 Kč

Plus provize RK
poznámka k ceně

Adresa: Lubná
Datum aktualizace: 23.04.2024
Stavba:
Zástavba: Obytná
Ochrana:
Umístění: Klidná část obce
Zdroj vody:
Celková plocha: 858 m²

Hledáte perfektní místo pro váš nový domov v dojezdové vzdálenosti 10 km od Kroměříže? Pak je tato nabídka právě pro Vás.

Nabízíme k prodeji rovinatý stavební pozemek trojúhelníkovitého tvaru o výměře 858 m2 v Lubné.

Pozemek p.č. 739/8 se nachází dle platného Územního plánu Lubná v zastavěném území, v plochách bydlení – bydlení individuální (BI). Je ideální k výstavbě 2 nadzemních podlaží s podkrovím.

Pozemek se nachází v zástavbě rodinných domů a nabízí náležitý klid i soukromí. Plochu pozemku pokrývá travní porost bez náletů, trnky, jabloně, maliny a k dispozici je funkční skleník a zorané políčko.

Lubná je situována na okraji pohoří Chřiby a nabízí krásnou přírodu. Nedaleko od domu se nachází vodní nádrž, ideální pro osvěžení v horkých letních dnech a rybaření. Naučné stezky a cyklostezky vás provedou místními krásami po polních a lesních cestách, ideální pro procházky či jízdu na kole, třeba až k Baťově kanálu v Otrokovicích.

Pokud toužíte po spojení klidu venkovského života s rychlou dostupností do města, pak je toto místo tou správnou volbou.

Swiss Life Select vám navíc nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a individuálního plánování hypotéky, která bude přesně odpovídat vašim požadavkům a finančním možnostem. Díky našim exkluzivním podmínkám u finančních institucí a naší pečlivé znalosti trhu vám můžeme poskytnout nejlepší možné financování vaší nové nemovitosti.

Zástavba Obytná
Umístění Klidná část obce
Elektřina 230V
Doprava Silnice, Autobus
Celková plocha 858 m²

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky