Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 755 m2, Přáslavice

Prodej stavebního pozemku 755 m2, Přáslavice

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Prodáme lukrativní stavební pozemek v okrajové části Přáslavic, o výměře 755 m2. Rovinatý pozemek leží bokem od hlavní silnice, v tiché a čisté lokalitě, určené pro individuální výstavbu. Na tu již byl zpracován projekt a vydáno stavební povolení, je tedy možné začít ihned stavět. Inženýrské sítě (elektřina, voda, kanalizace) jsou na hranici pozemku, dobudovává se příjezdová cesta a veřejné osvětlení.
Přáslavice disponují kompletní občanskou vybaveností včetně mateřské a základní školy, pošty, obchodů, je zde i sportovní areál dětské hřiště a restaurace. Místo je dobře dostupné autem nebo autobusem. Má výhodnou polohu nedaleko Olomouce a snadno se dostanete i do vzdálenějších lokalit – nájezd na dálnici D35 je 2 km od pozemku.
Příjemné místo k bydlení, doporučujeme prohlídku. V případě potřeby vám naši specialisté zajistí optimální způsob financování s příznivou úrokovou sazbou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky