Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 694 m2 Javorenská, Praha

Prodej stavebního pozemku 694 m2 Javorenská, Praha

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Nacházíme se v prestižní lokalitě Písnice, která se vyznačuje klidem, zelení a snadnou dostupností do centra Prahy. A právě v této lokalitě Vám nabízíme rovinatý stavební pozemek o velikosti 694m2, který je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří hledají ideální místo pro své bydlení. Veškeré inženýrské sítě na hranici pozemku včetně připojení k plynu a kanalizaci. Povolená zastavenost 30%.
V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, od obchodů a restaurací po školy a lékařská zařízení. Písnice nabízí harmonickou kombinaci moderního bydlení a zachovalé přírody. Výborná dopravní dostupnost zajištěná veřejnou dopravou i autem. Městská hromadná doprava vás spojí s centrem Prahy během krátké doby.
Tato lokalita je ideální pro investory hledající trvale rostoucí trh nemovitostí. S výhledem na budoucnost a neustálý zájmem o nemovitosti v Praze je toto skvělá příležitost pro váše investiční portfolió.
Nyní je ta správná chvíle začít budovat svůj vlastní domov v Písnici. Pro více informací nebo prohlídku mě kontaktujte.
Strana prodávající si vyhrazuje právo vybrat si kupce na základě jím zvolených kritérií.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky