Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej stavebního pozemku 400 m2 Veverská Bítýška

Prodej stavebního pozemku 400 m2 Veverská Bítýška

Plocha celková: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Stavba: -
Zástavba: -
Ochrana: -
Umístění: -
Zdroj vody: -
Celková plocha: -

Zajímáte se o koupi stavebního pozemku s výměrou tak akorát a v blízkosti krásné přírody v menším městě, ale s dobrou dostupností do Brna?

Vítejte u nabídky pěkného pozemku 400 m2 vhodného k výstavbě RD. Samotné místo Vás zaujme soukromím, kterému napomáhá okolní zeleň sousedních zahrad a velká uliční šíře 13,5 m. Jedná se o lokalitu v ÚP vedenou pro bydlení, na kterou dále navazuje chatová oblast. Velkým bonusem pozemku je dostupnost inženýrských sítí a také zde vede příjezdová zpevněná cesta.

Umíte si představit, jak si postavíte dům podle svých snů o útulném domově, jak si na zahradě bezstarostně hrají děti nebo jak sedíte s přáteli a bavíte se? A pokud máte ještě rádi aktivnější životní styl, pak je pro Vás poloha pozemku naprosto ideální, oblast je vhodná pro cykloturistiku, výlety nebo houbaření v blízkých lesích.

Město Veverská Bítýška je známé zastávkou lodní dopravy nedaleko od hradu Veveří. K výhodám patří taktéž dobrá občanská vybavenost i příležitosti zaměstnání či podnikání přímo v místě nebo v okolních městech Tišnov, Kuřim, Rosice a zejména pak v Brně.

V případě podpory při zajištění hypotéky Vám mohu doporučit hypotéčního poradce, který Vám pomůže nastavit nejvýhodnější financování dle Vašich možností.

Těším se na Vaše dotazy a ráda se s Vámi domluvím na prohlídku.

Pěkný den Vám přeje makléř
Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky